Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Evi yanan aileye yardım

Evi yanan aileye yardım

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçede evi yanan zor durumdaki aileye yardım edileceğini bildirdi.


Yeni Doğanlar köyünde çıkan yangında kullanılmaz hale gelen ve yıkılan evin yerine yenisinin yapılması için Alaplı Belediyesi ait iş makineleri yıkılan evde hafriyat çalışmasına başladı. 
Alaplı Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmaları takip eden Belediye Başkanı Tekin, yıkılan evin hafriyatını kaldıracaklarını belirterek, şunları kaydetti:
“Geçtiğimiz hafta Ali Akyol kardeşimizin evinde çıkan yangın sonucunda evi tamamen kullanılmaz hale geldi. Yangını hemen ardından kendisini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu iletmiştik. Bugünde Belediyemize ait iş makineleri kullanılmaz hale gelen evin hafriyatını kaldırmak için çalışmalara başladı. Akyol ailesinin her zaman yanındayız. Alaplı Belediyesi olarak bizden talep ettikleri her türlü desteği vermeye hazırız. Aileye tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”
Ali Akyol ise Başkan Tekin'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Yangının hemen ardından bizi ziyarete gelerek her türlü desteği vereceğini söyledi. Bugünde iş makinelerini yollayarak yanan evimin hafriyatını kaldırıyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizim hep yanımızda oldu” diye konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo