Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ev Hanımı, 57 Yaşında Şiir Kitabı Yazdı

Ev Hanımı, 57 Yaşında Şiir Kitabı Yazdı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak Alaplı İlçesinde lise mezunu 2 çocuk annesi Kamile Kayakaçan, 57 yaşında şiir kitabı yazdı.

Alaplı Yeni Siteler Mahallesinde ikamet eden ev hanımı ve 2 çocuk annesi Kamile Kayakaçan 37 yıldır şiir yazıyor. Lise son sınıfta Edebiyat Öğretmeni tarafından şiir yazmasına daha yatkın görüldüğü için önerdi. Çocukluğunda Okul Kitaplığında bulunan şiirlerinden esinlenerek okuduklarını, hissettiklerini, gördüklerini, kağıda dökmeye başladı.

57 yaşındaki Lise mezunu Kamile Kayakaçan kendi imkanlarıyla ‘Åžiirle Geçen Bir Hayat” isimli ilk kitabını 2018 yılının Ekim ayında çıkardı. Çevresi tarafından çok olumlu tepkiler aldığını belirten Kayakaçan, 1 kitap daha yazacağını söyledi.

Lise mezunu olduÄŸunu belirten 57 yaşındaki ev hanımı Kamile Kayakaçan, “Åžiir yazmaya Lise sonunda baÅŸladım. Okumayı daha çok yazmayı seviyorum, Yunus Emre ve büyük ÅŸairlerin ÅŸiirlerini boÅŸ zaman vakitlerimde çok okurdum. Zamanla bu daha da geliÅŸti, kendi ÅŸiirlerimi yazmaya baÅŸladım. 2018 yılının Ekim ayında “Åžiirle Geçen Bir Hayat” ilk isimli ÅŸiir kitabımı çıkardım. Åžiir kitabım 331 sayfa ve kendi imkanlarımla 500 adet bastım. Åžiir kitabını kendim çıkardığım için tanıtım imkanım olmadı. Çok olumlu tepkiler aldım. Beni kadınlardan çok erkekler desteklediler. Bu konuda gurur duydum" diye ifade etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo