Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

1500 KİŞİ KATILDI..

1500 KİŞİ KATILDI..

EreÄŸli Belediyesi, ilk iftar nedeniyle YaÅŸlılar ve Gençler Evi’nde yaklaşık bin 500 kiÅŸinin katılımı ile iftar programı düzenlendi. Ä°ftara ilçedeki sivil toplum kuruluÅŸlarının üyelerinin yanı sıra, ÅŸehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Ä°nönü Parkı’nda bulunan YaÅŸlılar Gençler Evi’nde 30 gün boyunca gerçekleÅŸtirilecek olan halk iftarlarının ilk gününde Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve eÅŸi Sevim Uysal, ilçedeki ÅŸehit aileleri, gazi ve yakınları ile çok sayıda vatandaÅŸla bir araya geldi.

YaÅŸlılar Gençler Evi’ne iftar saatinden yaklaşık yarım saat önce gelen ve masaları tek tek gezen BaÅŸkan Uysal, halkın Ramazan ayını kutladı.

ÅžEHÄ°T AÄ°LELERÄ°, GAZÄ° VE YAKINLARIYLA BULUÅžTU

BaÅŸkan Uysal, Ramazan ayının ilk iftarına davet ettiÄŸi ilçedeki Åžehit Aileleri, Gazi ve yakınlarına katılımları nedeniyle teÅŸekkür ederek; “Ãœlkemizin zor süreçlerden geçtiÄŸi ÅŸu günlerde, birlik ve beraberliÄŸimizi her zaman olduÄŸu gibi daha da artıracağız” dedi.

Kdz. EreÄŸli Türkiye Harp Malulü Gazi Åžehit Dul ve Yetimleri DerneÄŸi BaÅŸkanı Mehmet Ali Demirdüven, Muharip Gaziler DerneÄŸi Kdz. EreÄŸli Åžubesi BaÅŸkanı Temel Åžahin, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları ve daire müdürleri, AK Parti ve CHP’li Belediye Meclis Ãœyeleri, Åžehit Aileleri, Gazi ile yakınları ve yaklaşık bin 500 vatandaşın katıldığı halk iftarının ilk gününde dua edilerek Ramazan Ayının ilk orucu birlikte açıldı. Kdz. EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü organizasyonunda, halk iftarları Ramazan Ayı süresince YaÅŸlılar Gençler Evinde gerçekleÅŸtirilecek.

1500 KİŞİ KATILDI..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo