Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ESKİDEN ÖRNEKLER VERDİ

ESKİDEN ÖRNEKLER VERDİ

Orman ve Su Ä°ÅŸleri Bakanı Veysel EroÄŸlu, "Eskiden ormanlara girmek yasaktı. Åžimdi devlet ormancılığından millet ormancılığına geçtik. Orman köyleri bizim için hasım deÄŸil, hısımdır" dedi. 

EroÄŸlu, Zonguldak ValiliÄŸi önünde düzenlenen DSÄ° tesisleri toplu temel atma ve açılışı ile Orman Köylüleri İçin Gelir Getirici Tür ve ORKÖY kredi sertifika dağıtımı merasiminde yaptığı konuÅŸmada, bugün 18 tesisin temelini atacaklarını ve açılış yapacaklarını söyledi.

Kentte önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden EroÄŸlu, "Her tarafı yeÅŸillendiriyoruz ve dereleri ıslah ediyoruz. En çok yatırım yapan bir bakanlık olmanın gururunu yaşıyorum. Orman teÅŸkilatı anlayışını deÄŸiÅŸtirdi. Eskiden ormanlara girmek yasaktı. Åžimdi devlet ormancılığından millet ormancılığına geçtik. Orman köyleri bizim için hasım deÄŸil, hısımdır. O yüzden onlara her türlü desteÄŸi vermeye devam edeceÄŸiz." diye konuÅŸtu. 

KonuÅŸmaların ardından Bakan EroÄŸlu ve protokol üyeleri, 18 tesisin temelini atıp, tamamlanan tesislerin açılışını yapmasının ardından ORKÖY kredisi alan vatandaÅŸlara sertifikalarını dağıttı.

Eroğlu daha sonra valilik önünde düzenlenen iftar programına katıldı.

Programın ardından, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca vatandaşlara 7 bin fidan dağıtıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo