Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’YE GELDİ, EREĞLİ FM’E KONUŞTU

EREĞLİ’YE GELDİ, EREĞLİ FM’E KONUŞTU

Uluslararası Rotary (UR) 2430. Bölge Guvernörü Mehmet Hakan Karaalioğlu, “Rotaryenler olarak toplumdan bugüne kadar aldıklarımızı topluma vermek için bir araya gelmiş olan bir topluluğuz” dedi.


Karaalioğlu, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nün daveti üzerine geldiği ilçede, 91.7 frekansından yayın yapan Ereğli FM’de, “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programına konuk oldu.
Yaklaşık bir saat süren programda Fikri Kapan’ın sorularını yanıtlayan Guvernör Karaalioğlu, bölge ziyaretine Akçakoca’dan başladığını belirterek, şunları söyledi:

VEREN EL, ALAN ELDEN…
“Akçakoca’da geçtiğimiz ay yaşanan sel felaketinde zarar gören yerleri inceledik. Yapabilecek olduklarımızı da oradaki arkadaşlarımızla ve Devlet yetkilileriyle değerlendirdik. Özellikle Marmara Depremini gören biri olarak, buradaki manzaraya da çok üzüldüm. Memleketimizin bu tür felaketlerle karşılaşmaması en büyük dileğimizdir. Ancak, karşılaştığında da yapılması gereken, bizlerin, onlara el uzatmasıdır. Yaşamını yitirenlere Allah’tan Rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Büyük sıkıntıya düşen vatandaşlarımızın da yaralarının kısa sürede sarılmasını temenni ediyorum. Çünkü biz Rotaryenler olarak, ‘Veren El, Alan Elden Daime Üstündür’ düşüncesindeyiz.”

BİZ ROTARYENLER…
Karaalioğlu, Dünyada Rotary’in kuruluş ve amaçlarını hatırlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Rotaryenlerin faaliyetleri bir kaç cümle ile anlatılacak şeyler değil. Rotary’in hizmetleri, nitelikleri, Uluslar arası kuruluş olması, güçlü dostluk bağları, çeşitli mesleklerin temsil edilişi, iyi niyetliliğin geliştirilmesi ve dünya anlayışı, ahlaki değerlerin önemsenmesi, diğer insanlarla ilgilenme; daha birçok özelliklerin tümünü içeren bir tanımlamadır. Dolayısıyla biz Rotaryenler, ‘bizim düşündüğümüz, söylediğimiz ve yaptığımız gerçeğe uygun mu? İlgililerin tümü için adil mi? İyi niyet ve daha iyi dostluklar sağlar mı? Ve ilgililerin tümü için yararlı mı?” düşüncesine sahibiz. Rotaryenler olarak toplumdan bugüne kadar aldıklarımızı topluma vermek için bir araya gelmiş olan bir topluluğuz”
EREĞLİ ROTARY’NİN ÇALIŞMALARI

Karaalioğlu, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nün birçok kulüp gibi, her başkanın dönemi içinde belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmaları hayata geçirdiğini belirtirken, Akçakoca’da kurulan Diyaliz Merkezi’ne Ereğli’den 12 adet diyaliz ünitesi bağışlanmasının çok ciddi olduğunu, yaptıkları çalışmaların da her zaman takdirle izlendiğini kaydetti.

ROTARY’YE ‘MASON’ ALGISI!..
Rotary ile tanışmasının, ofisine yanlışlıkla gelen bir mektup ile başladığını anlatan Karaalioğlu, Rotary’ye ‘Mason’ yakıştırmasına da açıklık getirdi.
UR 2430. Bölge Guvernörü Mehmet Hakan Karaalioğlu’nun radyo programında, U.R. 2430 Bölge Köprü Ekibi Guvernör Yardımcısı Murat Turan, U.R. 2430 Bölge 28. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Muhittin Dikmen, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Aykut Ateş ile Karadeniz Ereğli Rotary Dönem Saymanı Mehmet Can Kutayer de hazır bulundu.

 

GUVERNÖR KARAALİOĞLU’NUN PROGRAM GÖRSELİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN;

https://www.facebook.com/fikri.kapan/videos/2813583048656917/

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo