Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’YE BÜYÜK MÜJDE!..

EREĞLİ’YE BÜYÜK MÜJDE!..

Ankara’da bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ereğli’ye müjde ile dönüyor. Kdz. Belediye Başkanı Uysal’ın en iddialı projesi olan Kent Meydanı projesinin önünde hiç bir engel kalmadı, Hükümet Konağı ve eski Adliye binası arazilerinin Kdz. Ereğli Belediyesine takas yöntemiyle devir edilmesi konusunda büyük bir engel aşıldı ve Kent Meydanı ihale günü beklenmeye başlandı.

BAŞBAKANLIK’TA ENGELLER KALDIRILDI

Beraberindeki Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ile birlikte Ankara’ya giden Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Terminali, hükümet konağı ve Adliye binasının bulunduğu araziler üzerine Kent Medyanı yapılması için Başbakanlık Müsteşar Yardımcımız Ömer Açıkgöz ile bir araya geldi.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kent Meydanı projesinin önündeki tüm engeller kaldırıldı.

SAYIN UYSAL’IN EN İDDİALI PROJESİ

Ankara’da Başbakanlık’ta yapılan görüşmeyi değerlendiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, Ereğli’ye büyük bir hizmeti gerçekleştirmek için Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır’ın Ankara’da temaslarımızın meyvesini almaya devam ettiklerini kaydederek, şöyle dedi:

“Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Ömer Açıkgöz ile 1 saati aşkın bir süre konuştuk. Sayın Belediye Başkanımız Uysal’ın en iddialı projeleri arasında yer alan kent medyanı projeleri ile ilgili tapu devrileri kısa sürede yapılacak ve ihale için önünde hiçbir engel kalmayacak. Şu anda söz konusu arazi karşılığında belediyede arazi verdi ve takas yapıldı, sadece iş imzalara kaldı. Bu proje ile Kdz. Ereğli Belediye Başkanımız Uysal Ereğli halkına bölgenin en güzel kent meydanını hediye edecek, emeği geçenler teşekkür ediyorum. “

ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞANACAK

Diğer yandan Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile tüm Zonguldak’taki karayolları için toplantı yaptıklarını da kaydeden Çaturoğlu, sözlerini şu şekilde tamamlandı:

“Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır’ında hazır bulunduğu toplantımızın ardından önemli gelişmeler yaşanacağını söyleyebilirim. 2004 ile 2006 yılları arasında Kastamonu 15.bölge müdürü olarak görev yapan Genel Müdür Kartal bölgemizi çok iyi biliyor kendisine hem hayırlı olsun temennisinde bulunduk, hem de Zonguldak’ın yol sorunlarını konuşarak, İlimize davet ettik.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo