Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’YE BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NDAN ÖZEL ÖDÜL..

EREĞLİ’YE BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NDAN ÖZEL ÖDÜL..

Karadeniz Ereğli Belediyesi, Ak Parti Genel Merkezi’nin Ak Partili belediyeler arasında düzenlediği “Gençlik ve Belediye” konulu yarışmada jüri özel ödülüne layık görüldü. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ödülü, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

 

Ak Parti Genel Merkezi’nin düzenlendiği “Gençlik ve Belediye” konulu 5. Yerel yönetimler sempozyumu ,  Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sempozyumda AK Partili belde, ilçe, il ve büyükşehir belediyeleri arasında yapılan yarışmada dereceye giren belediyeler ödüllerini aldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi, 2015 yılında düzenlemiş olduğu “Bilim Şenliği “ projesi ile Ak Parti Genel Merkezi’nce oluşturulan komisyon tarafından jüri özel ödülüne layık görüldü.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal ile birlikte katıldığı ödül töreninde, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, ilçedeki çok sayıdaki oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı yöneticileri ve çok sayıda konukta yer aldı. Ereğli’nin ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu verdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ödül töreninin ardından  yaptığı açıklamada; ’Bu ödülü tüm Ereğli halkı adına alıyorum. Uyguladığımız projelerin Genel Merkezimiz tarafından ödüllendirilmesi bizi ayrıca mutlu etti, motivasyonumuzu artırdı.Bu yılda Bilim Şenliğimizi en güzel şekilde gerçekleitirmek için çalışmalarımız sürüyor’ dedi.

Uysal gün içinde de Ereğli Belediyesi Standı’nda konukları  ağırladı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo