Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DAVA DEVAM EDİYOR!

DAVA DEVAM EDÄ°YOR!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, kamyonetin iki otomobile çarpması sonucu 1 kiÅŸinin ölümü, 6 kiÅŸinin yaralanmasıyla ilgili tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruÅŸmaya, tutuklu sanık GüneÅŸ Gedik, maÄŸdurlar ve avukatları katıldı.

Tanık Rıfat Taban, ifadesinde olay günü EreÄŸli’den Zonguldak istikametine gittiÄŸini belirterek, "Belen Sanayi Sitesi mevkisinden aÅŸağı doÄŸru indiÄŸim sırada bir anda arkamda bir kütleme oldu. Bizi 15-20 metre sürükledi. Duvara çarpmamızın ardından söz konusu araç bizi geçtikten sonra takla attı. Aracımda eÅŸim Havva Taban, omurgasından yaralandı. Evde yatalak ÅŸekilde yatmaktadır. Kayınvalidem ise olaydan dolayı vefat etti. Bana çarpan sanıktan ÅŸikayetçiyim ve cezalandırılmasını istiyorum." diye konuÅŸtu.

Kazaya karışanları tanımadığını ifade eden Taban, "Sonradan acil serviste gördüm. Cebrail TaÅŸ’ın akrabası olduÄŸunu söyleyen Mustafa Gülter isimli ÅŸahıs yanıma gelerek, ’Aracı Cebrail’in kullandığını, balık tutmaya gittiklerini, genç olduklarını bir hata yaptıklarını’ söyleyerek ÅŸikayetçi olmamamızı istedi." dedi. 

MaÄŸdurların avukatı Ä°lker Öncel, Ankara Trafik Ä°htisas Dairesinden gelen rapora itirazlarının olmadığını vurgulayarak, "Biz aracı huzurunuzda bulunan sanık Gedik’in kullanmadığı inancındayız." ifadesini kullandı. 

Mahkeme heyeti, aracın sürücüsünün sanık dışında baÅŸka bir kiÅŸinin kullandığı yönündeki iddiaların araÅŸtırılması için, aynı araçta bulunan yaralıların kan ve DNA örneklerinin incelenmesi ve sanığın tutukluluk haline karar vererek, duruÅŸmayı 8 AÄŸustos’a erteledi.

EreÄŸil ilçesinde 15 Aralık 2015’te, Cebrail TaÅŸ idaresindeki 67 UF 866 plakalı kamyonet, Belen Sanayi Sitesi mevkisinde Eray Ãœnal’ın kullandığı 67 LT 053 plakalı otomobile, ardından Rıfat Taban yönetimindeki 67 LA 708 plakalı otomobile çarptıktan sonra devrilmiÅŸti. 

Kazada araç sürücüleri ile AyÅŸe Yılmaz, GüneÅŸ Gedik, Havva Taban ve Serkan Gürten yaralanmıştı. Yaralılardan AyÅŸe Yılmaz, kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleye raÄŸmen yaÅŸamını yitirmiÅŸti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo