Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’NİN SUYU, NORMALE DÖNDÜ

EREĞLİ’NİN SUYU, NORMALE DÖNDÜ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçede bir süredir çamur renginde akan şebeke suyunun, arıtma tesislerinin aldığı önlemler ile normale döndüğünü bildirdi.
Uysal, dün akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nden ilçeye gelen bir yetkilinin, Süleymanbeyler köyündeki arıtma tesislerinde son ‘su testi’ yaptıklarını belirterek şunları kaydetti:
“Kızılcapınar barajındaki su seviyesinin 7 metre düşmesiyle su değerlerindeki mangan miktarında yaşanan artış üzerine başlayan koku ve bulanıklık şikayetleri, DSİ yetkilileri ve ekiplerimizin aldığı önlemlerle normale dönüyor.
Davetimiz üzerine ilçemize gelen Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Su Arıtma Tesisleri İçme Suları Müdürü Sevtap Akman hanımefendi ile ekiplerimiz, arıtma tesisimizde son testleri yapmaktadırlar. Bu çalışma sabaha kadar tamamlanacak.
Ayrıca ekiplerimizin gün boyu şehrin 4 ayrı noktasından aldığı numunelerde de, su değerlerinin normale döndüğü teyit edilmiştir. Yapılacak son testlerle birlikte, güzel şehrimin güzel insanları musluklardan daha kaliteli su içmeye devam edeceklerdir.”

 

EREĞLİ’NİN SUYU, NORMALE DÖNDÜ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Münüs YEŞİLÖZ

07 Eylül 2018 - 15:22

Nasıl normale dönmüş elmatepede hala leş gibi

Davut Haktan

04 Eylül 2018 - 15:44

Hayır Kadıtarlası ve Yenimahalle'de sorun devam ediyor. Rengi sarı ve kokuyor.

Yorum Yazın

Canlı Radyo