13 o C Kdz. Ereğli

Ereğlililer Derneği’ne ziyaretler sürüyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, yapılan görev değişikliğinin ardından yeni bir heyecan yakalayan derneğe; sivil toplum kuruluşları, işadamları ve vatandaşların ziyaretleri sürüyor.

Siyaset 6 yıl 3 ay 8 gün 19 saat 58 dakika önce 793

Haberi Paylaşın

AK Parti’nin önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkan adaylarından işadamı Yüksel Balcı ve CHP’nin Zonguldak eski Milletvekili adaylarından Buket Müftüoğlu, Kdz. Ereğlililer Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Bilgin Güven ve yönetimine başarı temennisinde bulundular. Dernek Başkanı Bilgin Güven, yapılan son ziyarette yaptığı konuşmada “ben değil biz” anlayışı ile hareket edeceklerini, sadece Kdz.Ereğli’yi değil Türkiye’nin hatta dünyanın pek çok noktasında yaşayan Kdz.Ereğlilileri bir araya getirmek hedefinde olduklarını belirterek şöyle dedi:
“Gerek Balcı gerekse Müftüoğlu’nun ziyaretlerinden ötürü yönetimimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Birlik ve bütünlük içerisinde üzerimize düşeni en iyi şekilde yapabilmek heyecanı içerisindeyiz. Kol kola girerek ilçemizin bir adım daha ileriye götürebilmek için taşın altına elimizi değil vücudumuzu koymaya hazırız. Biz Kdz. Ereğli’yi çok seviyoruz.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 20 saat 10 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 11 saat 22 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 18 saat 23 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 15 saat 27 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 15 saat 1 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 9 saat 16 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 19 saat 44 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 13 saat 51 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
14 saat 50 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 17 saat 17 dakika önce KAZA ; 2 YARALI