Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DEN KARS’A UZANAN ‘LİONS’ ELİ

EREĞLİ’DEN KARS’A UZANAN ‘LİONS’ ELİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’deki Elif Lions Kulübü DerneÄŸi yönetiminin Kars’a gittikleri, burada ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulundukları bildirildi.
Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre; adına “DoÄŸu Ekspresi ile Kars” verilen etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirme kararı olan LÄ°ons’lar, Kars Milli EÄŸitim Müdürlüğü’nden yardım isteyerek ildeki ihtiyaç sahibi çocukların bulunduÄŸu okullar hakkında bilgi talep ettiler.
Dernek üyeleri, ördükleri ÅŸapka, kaÅŸkol, süveterler, eldiven ve çorapları yardım kolileri haline getirdiler. Hazırlanan yardımlar, Kars’taki 2 derslikli Ani Köyü Ä°lkokulu’na götürüldüler.
Açıklamada, yardım kampanyasına ilişkin ayrıca şunlar aktarıldı:

"Olay çığ gibi büyüdü. 9 Aralık sabahı elimiz de bir hayli yardım kolilerimiz oldu. Kars da Ani harabelerine giderken Ani köyünün İlk Okulunu gördük. Orada bir köy var uzakta diyerek ziyaret ettik.
Okul Müdürü Fatma Öğüt’ten izin alarak yardım paketlerimizin bir kısmını çocuklara verdik. Okul Müdürü Fatma Öğüt’e okulun ihtiyaçlarını sorduÄŸumuzda; badana, boyaya ve bahçesine taÅŸ döşenmesi gerektiÄŸi; çocukların ayakları çamur içinde olduÄŸunu belirtti.
SÖZ VERDİLER
Badana, boya bedelini teslim ettik. Bahçe için yardımcı olacağımıza söz verdik. Küçük 2 sınıflık bir okuldu. Çocuklar bizi görünce çok sevindiler, mutlu oldular.
Ertesi gün Cumhuriyet Ä°lköğretim Okulunu ziyaret ettik. Bizi bekliyorlardı. Çok güzel karşılandık. Okul Müdürü Erkan Atabey’in odasında ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımlarımızı teslim ettik.250 öğrencisi olan bir okuldu. Okul Müdürü Erkan Atabey öğrencilerin çok baÅŸarılı olduÄŸunu söyledi. Hediyesini alan öğrencilerin, mutluluÄŸu bizi de mutlu etti.
Böyle baÅŸarılı çocuklara yardım elimizi uzatmamız gerekiyordu. Okul Müdürü Erkan beye ihtiyaçlarının ne olduÄŸunu sorduÄŸumuz zaman: Yardımcı kitaplara ihtiyaçları olduÄŸunu söyledi. Bizimle birlikte turumuza katılan yardım sever Zuhal Yılmaz bu yardımcı kitapları kendisinin karşılayacağını ve Ani Ä°lköğretim okulunun boya, badana parasını kulübümüze bağışlamak istediÄŸini söyledi. BaÅŸta öğrenciler olmak üzere hepimiz mutlu olduk. Bu güzel turistik gezimizde bir ÅŸeylere, birilerine dokunmanın keyfiyle evlerimize döndük.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo