Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE YÜKSELEN NİRVANA GOLD, ‘YAŞAM’ SUNUYOR

EREĞLİ’DE YÜKSELEN NİRVANA GOLD, ‘YAŞAM’ SUNUYOR

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iş adamı Emrah Karaarslan, Ereğli’nin en gözde yaşam merkezini inşaat ettiklerini bildirdi.


 

Karaarslan, EreÄŸli FM’e açıklamasında, Eyüp Karaarslan Ä°nÅŸaat güvencesiyle, ilçenin BaÄŸlık Mahallesi’nde her biri birbirinden farklı 70 lüks dairelik Nirvana Gold Sitesi inÅŸasının sürdüğünü söyledi. Bir siteden daha çok yaÅŸam alanı inÅŸa ettiklerini belirten Karaarslan, şöyle dedi:
“Ä°nÅŸaatı süren sitemizin, EreÄŸli’nin en gözde yaÅŸam merkezi olacağına inanıyorum. Sitemizde biri çocuk olmak üzere iki yüzme havuzu, mini futbol sahası, tenis kordu, kafeterya, açık ve kapalı alanlarda çocuk oyun alanlarımız, fitness salonumuz, bilgi iÅŸlem odamız, jeneratör sistemimiz mevcuttur. Ä°ÅŸimizde iddialıyız ve ilçe halkının en iyiyi istediÄŸini biliyoruz.”

60 AYA SIFIR FAÄ°Z!
Ayrıca Özdemir Park AVM’de açtıkları stantta proje Nirvana Gold’un tüm detaylarını anlattıklarını kaydeden Emrah Karaarslan, inÅŸaat çalışmaları süren projeden, 60 aya kadar varan sıfır faizlerde ev almak isteyenlerin faydalandığını sözlerine ekledi.
Öte yandan, detaylı bilgi edinmek isteyenlerin ise Eyüp Karaarslan İnşaat iletişim numaraları olan 0 372 319 20 24 ve 0 532 570 81 48 aramaları istendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo