Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BEBEĞİN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

BEBEĞİN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Zonguldak’taki trafik kazasında hayatını kaybeden 1,5 aylık bebeÄŸin cenazesi defnedildi.

Merkez ilçeye baÄŸlı Çayköy mevkisinde dün meydana gelen kazada yaÅŸamını yitiren 1,5 aylık DoÄŸa Aydın’ın cenazesi, yakınları tarafından Bülent Ecevit Ãœniversitesi SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi morgundan alındı.

Kozlu ilçesi ÅŸehir mezarlığına götürülen bebeÄŸin cenazesi, burada içine battaniye serilen karton kutuya konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından Aydın’ın naaşı, 5 yakını tarafından topraÄŸa verildi.

Tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelen ikizlerden biri olan ve uzun süre kuvözde kaldıktan sonra hayata tutunan Aydın’ın ölümüyle büyük üzüntü yaÅŸayan anne Emine ve baba Metin Aydın, kaza nedeniyle kaldırıldıkları hastanede tedavileri sürdüğü için cenazeye katılamadı. 

BebeÄŸin yaralanan ikiz kardeÅŸi Ilgın’ın ise saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öğrenildi.

- "Anneye vefat haberi çok zor verildi"

İkizlerin halası Kebire Sönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşi ve eşinin, bebekleri olmasını çok istediğini, bu nedenle uzun süre tedavi gördüğünü söyledi.

Emine Aydın’ın doÄŸum öncesi ve sonrasında zorluklar yaÅŸadığını anlatan Sönmez, şöyle konuÅŸtu:

"Tedavi sürecinde çok zorluklar çekti. DoÄŸumdan sonra da iki kez ameliyat oldu. Rahatsızdı, kalkamıyordu. Buna raÄŸmen bebeklerine özlemle kendi bakıyordu. Sürekli yanlarındaydı. BebeÄŸinin öldüğünü kendisine hemen söyleyemedik ama hissetti. Bana devamlı, ’BebeÄŸim ağır mı, sen gördün mü?’ diye baskı yapıyordu. BebeÄŸini görmek istemiÅŸti. Bir görevli ’BebeÄŸini son haliyle hatırla’ deyince şüphelendi. Biz de kendisine durumu anlatmak zorunda kaldık. Anneye vefat haberi çok zor verildi."

Zonguldak’ta, merkez ilçeye baÄŸlı Çayköy mevkisinde YaÅŸar Pulat idaresindeki 67 AD 420 plakalı hafif ticari araç ile Hidayet Sayın yönetimindeki 67 NS 335 plakalı otomobil çarpışmış, kazada otomobilde sıkışan Bayram Ali Sayın ile 1,5 aylık ikiz bebeklerden DoÄŸa Aydın yaÅŸamını yitirmiÅŸti. Kazada, bebeÄŸin ikiz kardeÅŸi Ilgın ile anne ve babasının da aralarında bulunduÄŸu 7 kiÅŸi yaralanmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo