Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli’de dolandırıcılık iddiası!

EreÄŸli’de dolandırıcılık iddiası!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, satın aldığı kurbanlıkların bedelini ödemediÄŸi gerekçesiyle dolandırıldığını iddia eden kadın, savcılığa suç duyurusunda bulunduÄŸunu bildirdi.


Edinilen bilgiye göre, ilçenin Süleymanbeyler Köyü Subaşı Mahallesi’nde kasap dükkanı iÅŸleten Halime Sevim’in (53) oÄŸlu SavaÅŸ Sevim (30), annesi ile birlikte geldiÄŸi EreÄŸli Adalet Sarayı önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) Uygulama ve AraÅŸtırma Hastanesi’nde çalışan A. K’nın, talep ettiÄŸi 6 adet kurbanlık danaya karşılık kendilerine 61 bin lira borçlandığını söyledi.

Sevim, bu paranın bin lirasını tahlis ettiklerini, gerisini ise alamadıklarını belirterek, şöyle dedi:

“A.K. isimli ÅŸahıs, bize gelerek, aÄŸabeyinin doktor olduÄŸunu, ABD’de görev yaptığını, kendisi için kurban keseceÄŸini, bunun yanı sıra 5 ayrı doktora da hisse yaptığını söyledi. Bizden 6 adet kurbanlık hayvan talebinde bulundu. Kendisine danaları gösterdik, beÄŸendi ve teslim ettik. Aradan geçen 3 gün sonra ise bizden aldığı danaları Zonguldak’taki bir kasaba yarı fiyatına sattığını öğrendik. Daha sonra da bize, eÅŸi ve kendi adına düzenlenmiÅŸ bir senet verdi. Ancak söz verdiÄŸi günlerde ödemelerini yapmayarak her hafta erteledi. Babam, alacağımızı istemek üzere bir arkadaşıyla yanına gittiÄŸinde ise belinden silahı çıkararak ’sizi de vururum, kendimi de vururum’ diyerek tehditte bulunmuÅŸ, ödeyecek gücünün olmadığını söylemiÅŸ. Daha sonra ulaÅŸtığımız doktor aÄŸabeyi ise konunun kendisi ile alakası olmadığını ifade etti. Bizim dışımızda 5-6 kiÅŸiyi daha dolandırdığını öğrendik.  Hala peÅŸinde koÅŸturuyoruz ancak paramızı alamadık, maÄŸduruz. Bir ÅŸekilde maÄŸduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Bugün de Savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz.”

Anne Sevim ile oÄŸlu, açıklamalarının ardından ÅŸikayet dilekçeleri ile birlikte Adalet Sarayı’na girdiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
kızgın2
gülücük1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo