Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMALAR !

ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMALAR !

MHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir , Ereğli FM`de konuştu.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Ä°lkay Özdemir, EreÄŸli FM’in canlı yayın konuÄŸu oldu.

EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in yayın moderatörlüğünü yaptığı Haber Hayat Gazetesi Ä°mtiyaz Sahibi DoÄŸan Gönüllü’nün ise soruları ile konuk gazeteci olarak katıldığı programda konuÅŸan Özdemir, EreÄŸli’de gördüğümüz eksikler, boÅŸa geçen yıllar, EreÄŸli halkının bir 5 yılının daha çalınmaması için uÄŸraÅŸ veriyoruz.”dedi.

 EREÄžLÄ° HALKI HUZURSUZ

“EreÄŸli için bir kadın böyle büyük bir sorumluluÄŸu almak zorunda kalmışsa durum vahim demektir. EreÄŸli halkı yalnız bırakılmış, huzursuz, korku içinde, Sokaklar yürünemez halde, gençler hayallerini kaybetmiÅŸ, esnaf umutsuz, derdi olan karşısında çözüm üretecek bir muhatap bulamıyor” görüşlerine de yer verdi.

BAŞKANIN KENDİ EKİBİ ÇİVİ ÇAKMADIK DİYOR!

“Ben bu yola çıkmadan Halil beyin bu dönem görev yaptığı 3 meclis üyesi ile görüştüm. 5 yılda neler yaptınız diye sordum. “ifadesini kullanan Özdemir, Bana TED kolejinin yanında daha açılmayan bir cafe yaptık, baÅŸka çivi çakmadık dediler. Bakıyoruz EreÄŸli’nin 5 yılı bir binaya heba eden belediye baÅŸkanı yine aday. Bu dönem listesinde olan meclis adayına bu sefer ne yapacaksınız diye sordum, Para yok hizmet yok cevabı aldım. Bu oluÅŸum EreÄŸli’ye önümüzdeki 5 yılda ne verebilir ki” ifadelerini kullandı.

EREÄžLÄ°’DE Ä°TTÄ°FAKI AK PARTÄ° Ä°STEMEDÄ°!

“EreÄŸli’de ittifak için son güne kadar bekleyen bizdik.” diyen Özdemir, “Ä°ttifak konusunda hiçbir talep pazarlığımız olmadı. Ä°ttifakı son dakikaya kadar istedik.18 Ocak ‘da adaylığım açıklandı ve hiçbir eylemde bulunmadık ve son dakikaya kadar ne yapıyorsunuz, ittifak konusunda adım atacak mısınız diye diyalog kurduk. Ä°ttifakı isteyen Ak Parti istemedi.  Bu yönde hiç olumsuz adımımız olmadı. Benim EreÄŸli’yi il yapma sözüm var. Genel BaÅŸkanım verdiÄŸi her sözü yerine getirir. Biz önemli adımlar atmayı planlıyoruz. Biz il olma konusunda iddialı olduÄŸumuz için mi bu Ä°ttifak istenmedi bilemem. Ak Parti bu gücü arkasına almadıysa bunun piÅŸmanlığını yaÅŸar.” dedi.

EREÄžLÄ°’NÄ°N BÄ°R ABÄ°SÄ° OLMADI, ABLASI OLSUN.

“EreÄŸli halkı mevcut baÅŸkandan hizmet yapmadığı için ÅŸikâyetçi. Kime sorsam sadece bizi seçimde kucaklıyor, seçimden sonra yanına gidemiyoruz diyor ” ifadesini kullanan Özdemir, “EreÄŸli hak ettiÄŸi deÄŸeri alamıyor. Kdz.EreÄŸli’nin hep önü kesiliyor.Bunun çeÅŸitli nedenleri var.Ä°l olmayı çoktan hak ettik ama bir abimiz olmadı. EreÄŸli’nin ablası olarak  EreÄŸli’nin il olması için sonuna kadar mücadele edeceÄŸiz.

EREÄžLÄ°’DE NE SEVGÄ° NE BARIÅž NEDE DOSTLUK VAR !

“GençliÄŸin arzuladığı festivali elbette ki yapacağız” diyen Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü.

“EreÄŸli’deki festivalin adı Sevgi Barış Dostluk. Bakıyoruz, EreÄŸli’de sevgi var  mı kaybolmuÅŸ. Barış var mı yok, kavga olmuÅŸ. DostluÄŸa gelelim EreÄŸli’deki  Dostluk festivalinin ödülünü Türk askerine iÅŸgalci diyen Türk askerine hakaret eden Türk Tabipler BirliÄŸi baÅŸkanına ödül veriyor. Dost dediysen dostta ödül verilir. Festivalin bu kısmına karşıyım. Ama biz Çilek, Elpek, AlışveriÅŸ, Türk, Gençlik adı altında festivalin alasını yapacağız. Gençler rahat olsun. Halkı özellikle esnafı ezmeden. Onlara zarf göndermeden festival çile olmayacak. Esnafın da kazanacağı festivaller yapacağız”

 

ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMALAR !

MHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir , Ereğli FM`de konuştu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo