Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'YE YENİ YÖNETİM !

EREĞLİ'YE  YENİ YÖNETİM !

Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü`nün Olağan Genel Kurulunu yaptı


 

Kdz.EreÄŸli Belediyespor Kulübü'nün OlaÄŸan Genel Kurulu düzenlendi. Açılış konuÅŸmasını Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın yaptığı OlaÄŸan Genel Kurulu'nda tüzük ve yeni yönetim kurulu belirlendi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlanın okunması ve ibrazının ardından, tek liste ile gidilen seçimde Kdz.EreÄŸli Belediyespor’da Kulüp BaÅŸkanlığına Halil Posbıyık, 2. BaÅŸkanlığa Halil BozkuÅŸ 2. As BaÅŸkanlığa  Akın Katı  seçildi.

Yönetim kurulu ise ÅŸu isimlerden oluÅŸtu:

Özkan ÖzyiÄŸit, Nurullah Özdemir, Levent Gül, Fatih Çapar, Turan Özdemir, Gökmen Baydan, Emre Aksoy, Ãœmit Harun Genç, Tarkan Atik, Satılmış YiÄŸit, Deniz Koca, Muhammet Ali AteÅŸ, Halit Aydın, Orkun Dinçel, Cansu Yılmaz, Recep Köksal, YaÅŸar EroÄŸlu, Serhat Aydın, Erdal Özdemir, Emin Sezgin, Özkan Azman, Ercan Durgut, OÄŸuz Örnek, Aydın Demir, Tuncay Yüksel, Tayfun Tanyıldız, Muhammet Aydın, Ali Özkan, Cengiz GüneÅŸ, Selim Ballı, OÄŸuz Cömert, Atilla Bulak. 

POSBIYIK, EREÄžLÄ°’DE 12 BRANÅž Ä°LE GENÇLERÄ°MÄ°ZÄ°N YANINDA OLMAK

BaÅŸkan Posbıyık, Kdz.EreÄŸli Belediyespor 12 branÅŸ ile 900 sporcu ile bölgemizi baÅŸarı ile temsil ettiÄŸini belirti. BaÅŸkan Halil Posbıyık, çeyrek asırlık geçmiÅŸi olan Kdz.EreÄŸli Belediyespor’un her branÅŸta baÅŸarılı olması için ekip olarak çalışmaya devam edeceklerini belirterek, sportif baÅŸarının, akıllı seçim ve doÄŸru hamlelerle olduÄŸunu da sözlerine ekledi. BaÅŸkan Posbıyık sözlerine; “EreÄŸli’de, kulübümüzle birlikte 12 branÅŸ ile birlikte gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onların yanında olmak için her zaman destek olacağız’’dedi.

OLAĞAN GENEL KURULDA TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Spor Bakanlığı’nın 26.04.2022 tarih 7405 sayılı yeni spor yasasına istinaden hazırlanan yeni tüzük deÄŸiÅŸikliÄŸi ile Kdz.EreÄŸli Belediyespor Kulübü olarak Spor Bakanlığı’na baÄŸlandı.

BAÅžKAN POSBIYIK, TEÅžEKKÃœR ETTÄ°

Toplantının dilek ve temenniler kısmında söz alan Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Kulüp 2. BaÅŸkanlığına seçilen Halil BozkuÅŸ, As BaÅŸkan Akın Katı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek; “Elini taşın altına koyan BozkuÅŸ ve Katı ailelerine teÅŸekkür ediyorum. Gerçekten aile olarak bu iÅŸe sahip çıkıyorlar. Tüm sıkıntılara raÄŸmen çok güzel çalışmalar ortaya koydular. Önümüzdeki süreçte, yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çok daha baÅŸarılı iÅŸlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

Genel Kurul, yeni yönetim kurulu üyelerinin günün anısına fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

EREĞLİ'YE YENİ YÖNETİM !

Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü`nün Olağan Genel Kurulunu yaptı

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo