Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BESTE AÇAR EREĞLİ FM'DE BABASI KAYAHAN'I ANLATTI

BESTE AÇAR EREĞLİ FM'DE BABASI KAYAHAN'I ANLATTI

Kayahan`ın kızı Beste Açar, Ereğli FM`e konuk oldu.


En güzel ÅŸarkılarda imzası olan Merhum Sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, yepyeni ÅŸarkısı “Canım Seni Çekiyor” ile Türkiye radyolarında ilk kez EreÄŸli FM’de Arzu ile Devri Âlem Programına konuk oldu.

Sözü bestesi kendisine ait olan ÅŸarkı ile ilgili kısa sürede olumlu geri dönüşler aldığını söyleyen Açar, “Åžarkımın Babamın ÅŸarkılarına çok benzediÄŸi, sözlerin çok keyifli , müziÄŸin ise eskiye getirdiÄŸine yönelik mesajlar beni çok mutlu ediyor. Åžarkı babam koyuyor.”dedi.

Tekin’in “Birkaç cümle ile Kayahan’ın kızı olmak” sorusu karşısında duygulanan Açar, duygularını “ÇocukluÄŸumda 6 yaşında iken babama mektup yazmıştım. Kendisi de  bir TV kanalına verdiÄŸi röportajda bunu anlatmıştı. O mektupta babama “Seni herkesle paylaÅŸtım birlikte çok az vakit geçirdik ama sen Türkiye’nin Kayahan’ı oldun, sana kızmıyorum.” diye yazmıştım. Babam çok çalışıyordu, çok ayrı kaldık, baba özlemi ile geçen yıllarım geçti. MüziÄŸi çok seviyordu, bana da çok güzel miras bıraktı.”ifadelerini kullandı.

Selen Görgüzel’in sahne aldığı mekânda Kayahan’ın “Yemin ettim” ÅŸarkısını seslendirirken ortaya koyduÄŸu performansa iliÅŸkin kendisine gelen  tepkiler sonrası “Babam olsa gözyaÅŸlarını tutamazdı.” Ä°fadesini kullandığını belirten Açar, “Babam 14 Åžubatdaki son konserinde, “Ben gidiyorum, bu ÅŸarkılar artık sizin” dedi. Bu özel ÅŸarkıyı Nilüfer ve Tarkan söyledi. Sahnede kimin nerde ne söylediÄŸi belki birilerine göre önemli olmayabilir ama o sahneyi görünce üzüldüm, herkes ÅŸarkı söylememeli.Åžarkı söylemek bu kadar kolay deÄŸil. Kayahan ÅŸarkılarını söylemek hiç deÄŸil. Herkese Allah akıl fikir versin”ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Açar sözlerini "EreÄŸli FM dinliyicileri ve EreÄŸli'nin güzel insanlarına  sevgilerimi iletiyorum" diyerek noktaladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo