Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'YE YENİ SOSYAL TESİS !

EREÄžLÄ°'YE YENÄ° SOSYAL TESÄ°S !

Ereğli`de yeni sosyal tesis tamamlanma aşamasına geldi.


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Erdemir sineması altında inÅŸa ettikleri yeni sosyal tesisin tamamlanma aÅŸamasına geldiÄŸini açıkladı. BaÅŸkan Posbıyık; “Aynı zamanda okullar bölgesi olan bu yer özellikle gençlerin toplanma merkezi olacak” dedi.

Sosyal tesislerin sayısını her geçen yıl artıran Kdz. EreÄŸli Belediyesi, Anadolu Lisesi, Ted Koleji, Cumhuriyet ve Erdemir Okulu ile Mühendisler ve Formenler DerneÄŸi’nin bulunduÄŸu bölge olan Erdemir sineması altında yeni inÅŸa ettiÄŸi sosyal tesisi hizmete almak için gün sayıyor.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde başkan yardımcıları, daire müdürleri ve ilgili teknik ekip ile tesiste yapılan son çalışmaları denetledi.

“GENÇLERÄ°N TOPLANMA MERKEZÄ° OLACAK”

Başkan Posbıyık, gezi alanları, oturma yerleri şık bir mekan yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

“Bu bölge en hareketli okul bölgesi diyebiliriz. Gençler için, her yaÅŸtan insanlar için ama özellikle gençlerin toplanma merkezi olacak bir sosyal tesisi daha tamamlanma aÅŸamasına getirdik. Karadeniz EreÄŸli’de yaÅŸayan gençler, dışarıdan arkadaÅŸları gelen, misafirlerini getirebilecekleri bütün halkımıza şık ve çok güzel bir eser kazandırmak istiyoruz. Yaklaşık 300 metre kapalı alan, 150 metrekare de teras katı ile birlikte çok geniÅŸ bir piknik alanı, yürüyüş alanı olarak kabul edebilirsiniz muhteÅŸem bir lokal hizmeti getirdik. Ä°nÅŸaat çalışmaları bitti, ufak tefek mekanik ve elektrik iÅŸleri kaldı. Kdz. EreÄŸli‘de çok büyük bir ihtiyacı karşılayacağına yürekten inanıyorum. En yakın zamanda burayı ihaleye vermek suretiyle hizmete açmayı planlıyoruz, ÅŸimdiden hayırlı olsun diyorum.”

EREÄžLÄ°'YE YENÄ° SOSYAL TESÄ°S !

Ereğli`de yeni sosyal tesis tamamlanma aşamasına geldi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo