13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ ÜNİVERSİTE ŞEHRİ OLACAK!

Gündem 8 yıl 1 ay 3 gün 6 saat 37 dakika önce 1821

Haberi Paylaşın

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçeyi doğa ve kültürün yoğun yaşandığı, turizmin ön plana çıktığı bir üniversite şehrine dönüştürme çabasında olduklarını bildirdi.

Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada görev süresinin 2. yılını geride bıraktığını belirterek, "Şehrimizde huzurun sağlanması, birlikte sinerjinin oluşturulması, Ereğli’nin hak ettiği gelecek yılların planlaması önceliğimiz oldu" dedi.

Yakaladıkları heyecanı en üst düzeyde muhafaza ederek projeleri gerçeğe dönüştürdüklerini belirten Uysal, şunları kaydetti:

"Gelişimde öncü, insana ve çevreye duyarlı, marka bir şehir olma vizyonumuzla, temel değerlerimiz ve ilkelerimiz ışığında, yepyeni, geleceğinden güven duyan bir Ereğli’nin inşası için de emanetinize sahip çıkıyoruz. Ereğli Belediyesi olarak, insana ve çevreye duyarlıyız, kültürel ve toplumsal değerleri özümsüyoruz. Hizmette adalete ve eşitliğe önem veriyoruz. Katılımcı, çoğulcu yönetim vazgeçilmezimiz, gelişimde öncü olmak hedefimiz. Eğitim, kültür, sanat ve sporu destekliyor, ulaşılabilirlik, güvenirlilik, şeffaflık ve hesap verilebilirlikten ödün vermiyoruz."

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 13 saat 43 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 14 saat 55 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
7 gün 12 saat 45 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
3 gün 6 saat 13 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 8 saat 34 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 2 saat 49 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 10 saat 56 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 12 saat 3 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !