Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli TSO, Fakülte işine el attı (mı)

Ereğli TSO, Fakülte işine el attı (mı)

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ’in, Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleÅŸtirdiÄŸi bildirildi.
Odadan yapılan yazılı açıklamada, ziyaretlere Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Metin Demir ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Zekai KamitoÄŸlu’nun da eÅŸlik ettiÄŸi belirtildi.
Açıklama şöyle:
“Ä°lk ziyaret 25/07/2018 ÇarÅŸamba günü Sayın Eski Meclis BaÅŸkanımız Köksal Toptan makamında ziyaret edildi. Ziyarette gündeme dair konular üzerinde görüş alışveriÅŸinde bulunuldu.
İkinci ziyaret aynı gün içinde ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, makamında ziyaret edildi. Ziyarette Ülkemiz ve Zonguldak gündemine dair konular üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Son olarak, TOBB BaÅŸkanı Sayın Rıfat HisarcıklıoÄŸlu makamında ziyaret edildi ve Ãœlkemiz gündemi ve bölgesel sorunlarımızın çözümü hakkında görüş alışveriÅŸinde bulunuldu.”
EREÄžLÄ°’DEKÄ° ADRESLERDE ÖNEMLÄ°!
​Açıklamada ayrıca, EreÄŸli ziyaretlerinde ise Bülent Ecevit Ãœniversitesi EÄŸitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Ayaz’ı ve son olarak Ak Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa KumaÅŸ’la da görüşüldüğü belirtildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo