13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ PLAJLAR MEVKİSİNDE YAŞANDI..

Gündem 7 yıl 8 ay 10 gün 4 saat 5 dakika önce 4189

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli Plajlar mevkisinde meydana gelen üzücü olayda 1 kişi boğularak hayatını kaybetti, 1 kişi kayıp, 2 can kurtaran ise arkadaşlarının çabaları ile boğulmaktan son onda kurtarıldı.

Ereğli Belediyesi Plajı yanındaki alanda meydana gelen olayda dev dalgalar arasında 14 yaşındaki Serhat Uludağ’ın çırpındığını gören vatandaşlar durumu hem can kurtaranlara haber verdi hem de kurtarma çalışmalarına katıldı.

Bu sıralarda kurtarma çalışmasına katılan 57 yaşındaki Şevket Yalçın, açıkta uzunca bir süre dev dalgalara karşı mücadele etti. Bir süre yüzen ve o dev dalgalarla mücadele anları da kameralar tarafından saniye saniye görüntülenen Yalçın daha sonra gözden kayboldu. Yalçın’ın bedeni sudan Ereğli Belediyesi cankurtaranı tarafından çıkarıldı. Sağlık ekipleri uzun bir süre hayata döndürmek istediği Yalçın herhangi bir hayati fonksiyon göstermedi ve hayatını kaybetti. 14 Yaşındaki Serhat Uludağ ise aranıyor. Öte yandan dev dalgalarla yaklaşık 1 saat Uludağ’a ulaşmak isteyen Ereğli Belediyesi’nin 2 can kurtaranı da boğulma tehlikesi geçirdi. Diğer can kurtaranın da yardımıyla 3 kişi kıyıya güçlükle çekildi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 13 saat 58 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 5 saat 10 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 12 saat 11 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 9 saat 15 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 8 saat 49 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 3 saat 4 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 7 saat 39 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 13 saat 32 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 8 saat 38 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 11 saat 5 dakika önce KAZA ; 2 YARALI