Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ NİKAH MEMURU BOĞULARAK CAN VERDİ!..

EREÄžLÄ° NÄ°KAH MEMURU BOÄžULARAK CAN VERDÄ°!..

Cemaller Köyü Çavuşağzı mevkisinde denize giren 2 kişi boğularak can verdi.
Alınan bilgiye göre, BEÃœ EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi’nde öğrenci Muttalip Demir (19), bir kayadan diÄŸerine atladığı sırada dengini kaybederek dalgalı denize düştü. 
Gencin düştüğünü gören EreÄŸli Belediyesi Nikah Memuru Åžerafettin Akbulut (49), elbiseleriyle denize atladı. Ancak, denizin aşırı dalgalı olması nedeniyle gözden kaybolan Akbulut’un cansız bedeni, olaydan bir süre sonra kıyıya çıkartıldı. 
Kaybolan Muttalip Demir için AFAD tarafından baÅŸlatılan arama çalışmaları, yaklaşık yarım saat önce netice verdi. Gencin cansız bedeni, EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

UYSAL: ACIMIZ BÃœYÃœK

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, acı olayla ilgili  yaptığı açıklamada, acı olayı duyar duymaz Bülent Ecevit Ãœniversitesi AraÅŸtırma Hastanesi’ne gitmek için yola çıktığını söyledi. DuyduÄŸu üzüntüyü de dile getiren Uysal, “acı haberi duydum, çok üzüldüm. DeÄŸerli bir personelimizi kaybettik. Bir can kurtarmak isterken kendi canından oldu. Allah rahmet eylesin. Acımız çok büyük. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine baÅŸsaÄŸlığı diliyorum” dedi.

BUNU PAYLAÅžMIÅžTI

Åžerafettin Akbulut, sosyal paylaşım sitesinde son olarak, “kimse kimseyi küçümseyecek kadar büyük deÄŸildir, bilmelisin. KüçümsediÄŸin her ÅŸey için gün gelir önemsediÄŸin bir bedel ödersin” yazısını paylaÅŸmıştı.

EREÄžLÄ° NÄ°KAH MEMURU BOÄžULARAK CAN VERDÄ°!..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ufuk yıldız

19 Mayıs 2015 - 18:00

allah rahmet eylesin... tanırdım kendisini güler yüzlü bir insandı... :(

arya demir

19 Mayıs 2015 - 17:57

allah rahmet eylesin çok iyi bir insandı :( çok üzüldümm allah sevenlerine ailesine eşine dostuna sabır versin... :(

Yorum Yazın

Canlı Radyo