Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ KAYMAKAMI İSYAN ETTİ !.

EREÄžLÄ° KAYMAKAMI Ä°SYAN ETTÄ° !.

Kdz.EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, "EreÄŸli’de salgının seyri konusunda çok fazla bir deÄŸiÅŸiklik yok. Türkiye’nin genel seyri gibi diyebiliriz. Türkiye’deki seyir neyse EreÄŸli’deki seyir de aynı ÅŸekilde. Hastanemizde yatan sayısı az. Ancak yoÄŸun bakımda yatan bir hastamız dün itibarıyla entübe oldu. Dolayısıyla iki tane yoÄŸun bakımda hastamız var. DiÄŸer yönüyle günlük 8-10 vakamız günlük olarak gelmeye devam ediyor. Ä°nÅŸallah bayramın ve fındık sezonunun etkisinin azalacağını düşünüyorum."dedi.

VATANDAÅž TEDBÄ°RLERE DÄ°RENÄ°YOR

"Tüm önlemlerimize raÄŸmen vatandaşımız ne yazık ki kurallara uymamakta direniyor. Buna üzülüyorum. " diyen ÇorumluoÄŸlu, "Cezaysa ceza yazıyoruz ama herkes bu saatten sonra kendisini korusun. Özellikle düğünler, mevlit ve diÄŸer programlarda sıkıntı var. Dün bazı iller kısıtlama kapsamına alındı. EÄŸer dikkat etmezsek bir süre sonra Zonguldak’ta bu kısıtlama kapsamına alınabilir." dedi.

KISITLAMA GELEBÄ°LÄ°R

ÇorumluoÄŸlu sözlerini şöyle sürdürdü. "Åžunu her zaman söylüyoruz. Bir kiÅŸinin, iki kiÅŸinin yaptığı hata yüzünden tüm EreÄŸli’nin, tüm Zonguldak’ın kısıtlama içerisine girmesini ben doÄŸru bulmuyorum. Yanınızdaki bir komÅŸunuz, arkadaşınız maske takmıyorsa bunu uyarma göreviniz vardır. ‘Sana ne ben maske takmam’ dersen, yarın öbür gün Zonguldak’ta bir kısıtlama gelirse bu ‘sana ne’ deÄŸil, beni de ilgilendiriyor. Dolayısıyla burada EreÄŸli ve Zonguldak’ı bir bütün olarak deÄŸerlendirmemiz gerekiyor. Her zaman söylüyorum, kış gelmeden bu iÅŸi çözmemiz gerekiyor. EÄŸer biz Ekim ayına, Kasım ayına bu sayılarla girersek can kaybı anlamında daha büyük sıkıntılar yaÅŸarız.O nedenle vatandaÅŸlarımızı tekrar mesafeye, hijyene ve maske kullanmaya davet ediyorum."

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ayse Kırdar

27 AÄŸustos 2020 - 23:55

Bencede denetimler artmalı ozellıkle sahıl ve kafeler. Kimsenin umurunda değil. Nezmn sahile yuruyus e gitsem cogu kimsede maske yok kafeler desen masallah sosyal mesafe yok.. İnsanların vıruse inanması ıcın illaki yasamalarımı gerek anlamiyorum.. Lutfen ya tedbırımızı alalım.. Valla zor tuttum kendimi maskesiz birine saldırmamak ıcın..

Nurullah Bal

26 AÄŸustos 2020 - 20:11

Kısıtlama gelebilir değil, kısıtlama gelmeli Sayın Kaymakam Bey. Ereğli iyice yoldan çıktı, kimse umursamıyor. Bu gidişat hiç iyi değil.

Yorum Yazın

Canlı Radyo