Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR BABANIN BAŞINA GELENLER !.

BÄ°R BABANIN BAÅžINA GELENLER !.

Ereğli`de 38.5 derece ateşle hastaneye başvurdular, bakın neler yaşadılar !..


Ä°lçe Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu’nun gün içinde basına yaptığı Korona Virüs açıklaması sonrası EreÄŸli FM What Sapp ihbar hattına düşen bir mesaj, ÇorumluoÄŸlu’nun “Normal seyrinde ilerliyor” dediÄŸi sürecin büyük sıkıntılar içinde geçtiÄŸini ortaya koyuyor.

Ä°ÅŸte kızının ateÅŸi 38.5 dereceye çıkan ve soluÄŸu EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde alan bir baba ve kızının yaÅŸadıkları..

“ Aslında yaÅŸadıklarımı basınla paylaÅŸmayacaktım ancak belli ki bugün ki açıklamasını basından okuduÄŸum Kaymakam beyin hiçbir ÅŸeyden haberi yok. Kızım geçtiÄŸimiz gün ateÅŸlendi. EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne baÅŸvurduk. AteÅŸi 38.5 çıkınca Covid -19 şüphesi ile bir merkeze yönlendirildik. Önce kan tahlili yapılacağı ardından Tomografi çekileceÄŸi, sonuçlara göre diÄŸer testlerin yapılacağı söyledi.

Gerisini birebir yaşayan kızım bana anlattığında inanamadım.

Kızımın anlattıkları;

“Baba beni yönlendirdikleri odada abartmıyorum tam 10 kiÅŸi vardı.10 yatak 10 sandalye ve belli ki herkes aynı şüphe ile orda. Ortamda hijyen adına hiçbir ÅŸey yoktu. YataÄŸa uzandım ve önce kan örneÄŸimi aldılar, aradan 1.5 saat geçti, Korona şüphesi olan 10 kiÅŸi ile 1.5 saat aynı havayı soludum, sonra Temografi için ilgili yere getirildim ve asıl ÅŸoku oradan tekrar döndüğüm o odada yaÅŸadım. Benim yatıp dinlediÄŸim, kan örneÄŸi verdiÄŸim yatakta baÅŸkası yatıyordu. Åžok oldum!.”

Kızımın Temografisi çok şükür ki temiz çıktı ve teste gerek kalmadan 2.5 saat sonra hastaneden ayrıldık. Peki Sayın Kaymakam günde 7-8 vaka görülüyor dediÄŸi EreÄŸli’de kızımla aynı ortamı soluyanlardan 1’i nin dahi sonucu pozitifse ve sadece ateÅŸi olduÄŸu için baÅŸvurduÄŸu hastanede o an kızım bu virüsü kapsa bunun sorumlusu kim olacak ?

Sayın Kaymakamım,  Hiçbir ÅŸey sizin bildiÄŸiniz ve anlattığınız gibi deÄŸil, sizin söylediklerinizle bizim yaÅŸadıklarımız farklı . Kimler neler yaşıyor Allah bilir.  Ä°nanın EreÄŸli Alllah’a emanet.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın5
gülücük2
üzgün1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Hicran a.

27 AÄŸustos 2020 - 07:54

Benzeri demicem tıpa tıp aynısını yaşadım aynısı!!!!!!

Yorum Yazın

Canlı Radyo