Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Niğde’deki Şehitliğine Ziyaret

 NiÄŸde’deki ÅžehitliÄŸine Ziyaret

Kdz. EreÄŸli Belediyesi ve ilçedeki din görevlileri, 15 Temmuz karanlık gecenin kahramanı Astsubay Ömer Halisdemir’in NiÄŸde’de bulunan ÅŸehitliÄŸini ziyaret ederek aile yakınlarına baÅŸsaÄŸlığı dileÄŸinde bulundu.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi, 15 Temmuz darbe giriÅŸiminde Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye gelen darbeci komutanı öldürdükten sonra ÅŸehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in, NiÄŸde’nin Bor Ä°lçesi Çukur Kuyu Köyü’ndeki ÅŸehitliÄŸini ziyaret etti.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü yetkilileri ve Din Görevlileri DerneÄŸi BaÅŸkanı Ali Aksoy ve 26 din görevlisinin de yer aldığı kafileyi Kdz. EreÄŸli’den Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal uÄŸurladı.

ÅžEHÄ°TLÄ°K ZÄ°YARET EDÄ°LDÄ°

Kdz. EreÄŸli kafilesi, NiÄŸde’nin Bor Ä°lçesi Çukur Kuyu Köyü’ndeki ÅŸehitliÄŸi ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Kültür Müdürlüğü yetkilileri, aÄŸabey DoÄŸan Halisdemir ve amca Abdullah Halisdemir’e baÅŸsaÄŸlığında bulunarak, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve Kdz. EreÄŸli halkının taziyelerini iletti.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi tarafından 30 AÄŸustos Zafer Bayramında açılacak olan ’15 Temmuz Demokrasi ve Åžehitler FotoÄŸraf Sergisi’ne de davet edilen aile yakınları, Kdz. EreÄŸli halkına ve yetkililere teÅŸekkür ettiler.

’ARTIK EREÄžLÄ°’DE BÄ°R EVÄ°M VAR’

Ömer Halisdemir’in abisi DoÄŸan Halisdemir, “Vali beye, Kaymakam beye ve Belediye BaÅŸkanımıza teÅŸekkür ediyorum. Åžu an için çok yoÄŸunuz. Taziyeleri kabul ediyoruz. Ãœlkemizin 81 vilayetinden gelenler var. Annem ve babam rahatsız. Belediye BaÅŸkanının nazik davetine teÅŸekkür ediyorum. Ama gönlüm o sergide olacak. Benimde EreÄŸli’de artık bir evim var. Åžehrinizi en kısa sürede ziyaret edeceÄŸim” dedi.

Kdz.EreÄŸli Din Görevlileri DerneÄŸi BaÅŸkanı Ali Aksoy ve din görevlileri, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından ÅŸehitlik anı defterini imzaladılar. 

NiÄŸde’deki ÅžehitliÄŸine Ziyaret

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo