Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ EVE SIĞMIYOR !...

EREĞLİ EVE SIĞMIYOR !...

Ereğli Kıpkırmızı.47 kişinin hayatını kaybettiği ilçe, artık yüksek riskli bölge olarak görünüyor.


Korona Virüs nedeniyle 47 kişinin hayatını kaybettiği Ereğli’de vaka artışı giderek tırmanıyor.

“Hayat Eve Sığar” uygulaması kapsamındaki Ereğli haritası 5 günde kıpkırmızı oldu ve ilçe yüksek riskli bölge konumuna geldi.

İlçe haritasına bakıldığında yerleşim yerleri olmayan fabrika sahası, askeriye ve ormanlık alanlar dışında bir çok bölge kırmızıya büründü.

Merkez, Meydanbaşı, Süleymanlar, Kepez ve Sarıkokmaz mahallelerinin yoğunluğun en çok yaşandığı bölgeler olarak öne çıktığı görülüyor..

BUGÜN 2 VEFAT VAR

Hafta sonu yaşanan 3 vefat ile Korona kaynaklı vefat sayısının 45’e çıktığı Ereğli’de bugün de  bir süredir Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi gören ve ilçeye bağlı Dağlıca köyünde ikamet ettiği öğrenilen 55 yaşındaki K. A ve İlçenin Bağlık mahallesinde ikamet eden 39 yaşındaki F.S.A hayatını kaybetti. Bu ölümlerde  kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçti.Geçtiğimiz günde ilçede 39 yaşındaki G.K hayatını kaybetmişti.

SON 77 GÜNDE 43. VEFAT!

Korona Virüs kaynaklı ilk vefatın yaşandığı 16 Nisan 2020 tarihi ile 1 Eylül 2020 tarihleri arasında geçen 137 günde 4 kişinin hayatını kaybettiği Ereğli’de , (1 Eylül- 15 Kasım) tarihleri arasında geçen 77 günde ise 43 kişi hayatını kaybetti.

İlçede sürecin başından bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 47’ye çıktı.

KORONA YAŞA BAKMIYOR !.

İlçedeki Korona kaynaklı vefatların 15’i (60-70 yaş), 26’si (71-85 yaş) , 3’ü (52-55 yaş) aralığında görülürken, 39 yaşında 2 kişi hayatını kaybetti.

 

 

ALAPLI'DAN ACI HABERLER GELDİ

Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi gören ve Alaplı ilçesine bağlı Alioğlu köyünde ikamet eden 76 yaşındaki E.Ö,  ve AYeşilyurt köyünde yaşayan ve Koronavirüs testi Pozitif çıkan A.B'den de acı haberler geldi, Alaplı'da vefat sayısı 15'e çıktı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün12
şaşkın4
gülücük2
hayran2
kızgın2
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo