Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

YAYAYI EZDİ !.

Ereğli`de geri manevra yapan araç yayayı ezdi..

Ereğli FM Haber Merkezi Kdz. Ereğli ·
  • 5.009
  • 1
  • 1 dk


Kaza Saat 11.30 sularında Akarca Mahallesi Suya Bakan Sokak üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre 67 ABG 559 plakalı otomobil sürücüsü İsmail Özçakır (72) evinin önünde ki garajdan geri geri çıktığı sırada köpeklere bakım için gelen İsmail Cebeci’ye çarptı. Kazada İsmail Cebeci yaralanırken, sürücünün kontrolünden çıkan otomobil bahçe taşlarına çarparak yan devrildi. Yaralı için haber verilen ve kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Cebeci’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırdı. Olayı gören mahalleli çocuklar ‘Hızlı şekilde geri geri çıkarken yayaya çarptıktan sonra arabayı devirdi” dediler.

Sürücü İsmail Özçakır’ da geri geri geldiği sırada yayaya çarptığını söyledi. Özçakır sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

11 tepki

Okurların %45'i bu habere kızdı

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber YASAKLAR KAPIDA !. YASAKLAR KAPIDA !.Gündem13 B1

Yorumlar 1

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
  1. Çetin ünlü

    65 yaş üstü ehliyeti olanların ehliyeti sağlık sebepleri örnek gösterilerek iptal edilmesi gerekir. Bu yaşlarda tansiyon şeker veya kalp rahatsızlığı fazla olduğu için direksiyon başında olmaları çok tehlikelidir.