Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ EMNİYETİNE TAM NOT..

EREĞLİ EMNİYETİNE TAM NOT..

Ereğli’nin yeni Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ün İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasından sonra, 6 ayrı olayda çok miktarda eroin, ecstasy, bonzai, esrar ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi, 20’ye yakın uyuşturucu satıcısı da yakalandı, adli mercilere teslim edildi. Son olarak dün şüphe üzerine durdurulan otomobilde 60 paket satışa hazır sentetik uyuşturucu madde (bonzai) ele geçirdi.

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphe üzerine durdurulan otomobilde 60 paket satışa hazır sentetik uyuşturucu madde (bonzai) ele geçirdi

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri 67 TL 122 plakalı otomobili Gülüç kavşağında durdurdu. Araç içerisinde bulunan Y.K. (25), U.K. (25),E.K. (27) ve M.G.’nin (26) üzerinde yapılan aramada Y.K.’nın kilodunun içi olmak üzere aracın koltuk altı, sigara paketi ve aracın diğer bölümlerinde satışa hazır halde 60 paket uyuşturucu madde ele geçirildi.

Araç ve şahıslar incelenmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan Y.K.’nın uyuşturucu maddeyi kilodunun içine sakladığı tespit edildi. 

Ereğli’de son bir aydır Fahri Küçük’ün Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanması ile şu ana kadar 6 ayrı olayda çok miktarda eroin, ecstasy, bonzai, esrar ve çeşitli uyuşturucu maddeleri ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda şu ana kadar 20’ye yakın uyuşturucu satıcısı da yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo