Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI

ÅžAMPÄ°YONLUK KUTLAMALARI

Trabzonspor`a gönül veren taraftarlar şampiyonluğu kutladı.


EreÄŸli'de Trabzonspor'un ÅŸampiyonluk kutlaması gerçekleÅŸtirildi. Yer bordo, gök mavi oldu. 

 

 

Yıllar sonra gelen ÅŸampiyonluk, bordo-mavi renklere gönül veren taraftarda büyük sevinç yarattı. Åžampiyonluk coÅŸkusunu taçlandırmak için Karadeniz EreÄŸli’de “MeÅŸaleni-formanı al gel” adı ile ÅŸampiyonluk kutlaması yapıldı. Çakıray A.Åž’nin ‘ana sponsorluÄŸunda’ hazırlanan kutlama, Atatürk Anıtı’nda gerçekleÅŸtirildi. Binlerce Trabzonspor taraftarı çarşı merkezine akın etti. 7’den 70’e üzerlerine gönül verdikleri takımın formasını giyen taraftar, meydanda buluÅŸtu. Ellerde Trabzonspor bayrağı, ağızlarda bordo-mavi tezahürat ve gönüllerde ‘Trabzon aÅŸkı’ ile dolu binden fazla taraftar; ÅŸampiyonluÄŸu doyasıya kutladı.
AkÅŸamın ilerleyen saatlerinde ise yerel sanatçılar Emre Havuz ve Boran Alparslan Akkaya konser verdi. Boran Alparslan Akkaya, sporun kardeÅŸlik olduÄŸunu söyledi. Spora siyasetin girmemesi gerektiÄŸini ifade eden Karadenizli ÅŸarkıcı, “Fenerbahçe, Galatasaray ve diÄŸer Türk kulüplerinin de bizim kulüplerimizdir. Ama Trabzon bir baÅŸkadır hani” dedi.
Sanatçılar, söyledikleri şarkılarla meydandakileri coşturdu. O anlarda sonra Karadeniz müziğinin ritmine kendine kaptıranlar, renkli görüntüler oluşturdu. Meydanda çember oluşturuldu; kadın-erkek, genç-yaşlı saatlerde horona durdu. Ada Zeren 1.5 yaşında, Nisa Uzun da 2 yaşında; horon oynayan en küçük iki taraftar oldu. Şampiyonluk sevinci ilerleyen saatlere dek sürdü.

Alanda düzenlenen kan bağışı kampanyasına Ereğli halkı yoğun katılım gösterdi.

Kutlama etkinliklerine katılan sanatçı, komedyen Tahsin TaÅŸkın, esprileri ve yaptığı taklitlerle alandaki katılımcılarsa eÄŸlenceli dakikalar yaÅŸattı. 

Etkinlik saat 23.00’de sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo