Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE KAZA !.

EREĞLİ'DE KAZA !.

Ereğli `de Tır ile otomobil çarpıştı!.


Kaza gece saatlerinde Potbaşı kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Gülüç istikametinden Ereğli istikametine giden 42 LS 637 Çekici 42 AFT 28 plakalı TIR sürücüsü Mehmet Akçan (46) U dönüşü yasak olan Potbaşı kavşağında U dönüşü yapmak istediği sırada aynı istikamete giden Serkan Ergün (24) idaresinde ki 67 AAV 393 plakalı otomobile çarptı.

Kazada otomobilde bulunan yolcu Fatma Ergün (58) yaralandı. Yaralı kadına olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Devlet hastanesine kaldırdı. Yaralı kadının tedavisinin devam ettiği öğrenildi. TIR Sürücüsü Mehmet Akçan ile kazadan yaraş almadan kurtulan otomobil sürücüsü Serkan Ergün ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

EREĞLİ'DE KAZA !.

Ereğli `de Tır ile otomobil çarpıştı!.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
şaşkın2
gülücük1
kızgın1
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Erhan ahlat

14 Mart 2020 - 01:55

Burada sürekli U dönüşü yapıyor tırcılar ve kamyoncular; orada kabak gibi yasak levhası olmasına rağmen. Çiğnemeye devam edin yasakları, umarım bu yasak ihlali yüzünden sizinde canınız yanar aklınız başınıza gelir. Umarım taksi içindekilerin önemli birşeyi yoktur.Geçmiş olsun.

Emir Keskin

14 Mart 2020 - 01:25

Bu ilk değilki kaç kez şahit olduk bu tırcıların yaptığı u dönüşüne. Kesinlikle orası kamera ile izlenilmeli ceza kesilmeli. Potbaşında ölüm olmadıkca önlem alınmıyor. Artık alınsın

Yorum Yazın

Canlı Radyo