Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli'de karla mücadele

Ereğli'de karla mücadele

Ereğli Belediyesi kar yağışı ile mücadeleye başladı.


Karadeniz EreÄŸli’nin yüksek kesimlerinde etkili olmaya baÅŸlayan kar yağışı nedeni ile EreÄŸli Belediyesince mücadele çalışmalarına baÅŸladığı bildirildi.
EreÄŸli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamada, belediye birimleri olan Fen Ä°ÅŸleri, Su ve Kanalizasyon, Ä°tfaiye, Temizlik Ä°ÅŸleri, Zabıta, UlaÅŸtırma ile Ä°ÅŸletme ve Ä°ÅŸtirakler müdürlüklerinin araç ve personelleri ile kar yağışı ile mücadeleye hazır olduÄŸunu belirtildi.
16 Ä°Åž MAKÄ°NESÄ° HAZIR
Ä°lçenin Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “kar yağışı bu sabahtan itibaren ilçemizin yüksek kesimlerinde etkili olmaya baladı. Halkımız her türlü istek ve ÅŸikâyetini ‘Alo 153 Zabıta’ hattına yapabilir. Tüm ihbarlar deÄŸerlendirilecek, sorun yaÅŸanan bölgelere anında müdahale edilecek. Belediyemiz, ikisi aynı zamanda tuzlama yapabilen 4 kar küreme kamyonu, 1 adet kar küreme aracı, 9 adet JCB iÅŸ makinesi ve 2 greyder kar yağışına karşı mücadeleye hazır” dedi.
HASTALAR EVLERÄ°NDEN ALINACAK
Uysal, gelecek ihbarlar dahilinde İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü'ne ait 4x4 araçlarla diyaliz hastaları, hamile bayanlar ve acil hastaların evlerinden alınıp tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakılacağını da kaydetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo