Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gizli buzlanma... Kaçınılmaz son..!

Gizli buzlanma... Kaçınılmaz son..!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Düzce’de gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, ışıklarda bekleyen otomobile çarptı. Kazada 3'ü çocuk 6 kiÅŸi yaralandı. 
Kaza dün akÅŸam saatlerinde Zonguldak D-655 Karayolu Ãœniversite sapağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ergün S.’ın kullandığı 34 NJD 50 plakalı otomobil, gizli buzlanmadan dolayı kırmızı ışıkta duramayarak ışıklarda bekleyen Ercan A.’nın kullandığı 81 BL 395 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen otomobil, yan yola girerek durabildi. Kazada otomobil sürücüleri Ergün S. ve Ercan A. ile anne Selma A. ve çocukları Selimnur, DoÄŸukan, Semih A. yaralandı. 
Yaralılar 112 Acil SaÄŸlık ekiplerinin kaza yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Düzce Ãœniversitesi AraÅŸtırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. 
Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ise araçlarda bulunan LPG nedeniyle sızan gazı önlemek için dakikalarca çaba harcadı. İtfaiye ekipleri araçlardan sızan gazı kestikten sonra olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili olarak inceleme başlattı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
şaşkın1
üzgün1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo