Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE KALDIRIM DÜZENLEMESİ

EREÄžLÄ°’DE KALDIRIM DÃœZENLEMESÄ°

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde gözlemledi. Bölge esnafıyla bir süre sohbet eden Başkan Uysal, anlayış ve hassasiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

BaÅŸkan Uysal BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago, Ä°brahim Cöbek ve Alptekin Dursun ile birlikte Müftü Mahallesi Unpazarı Sokak’taki kaldırım düzenlemesini inceledi.

Bölgedeki esnaflarla tek tek selamlaşan ve sohbet eden Başkan Uysal, yeni düzenlemeye ilişkin hassasiyet ve duyarlılıklarından dolayı esnaflara teşekkür etti.

Çok sayıda esnafın yeni düzenlemeye iliÅŸkin BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür ettiÄŸi görülürken, esnaflar uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi.  VatandaÅŸlarda belediyenin bu uygulamasıyla birlikte sokakta ve çarşıda rahatlıkla yürüyebildiklerini söylediler.

BaÅŸkan Uysal konuya iliÅŸkin açıklamasında, “Uygulamamız esnaflardan ve toplumun her kesiminden olumlu yanıt alıyor. Tabi eksiklikler zaman zamanda ihlaller olabiliyor. Zabıtamız bu yönde gerekli denetimleri yapıyor. Ben bir kez daha tüm esnaflarımıza duyarlılıklarından dolayı teÅŸekkür ediyorum. Daha güzel bir EreÄŸli için çalışmalarımız sürecek.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo