Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ACI HABER!..

ACI HABER!..

Çukurca’da gece sabaha karşı gerçekleÅŸen çatışmada 6 asker ÅŸehit düştü. Bölgeye ulaÅŸmaya çalışan helikopterin düşmesi sonucu ise 2 pilot ÅŸehit oldu.

Hakkari Çukurca’da çıkan çatışma ve sonrasında düşen helikopter nedeniyle 8 askerin ÅŸehit olduÄŸunu Genelkurmay BaÅŸkanlığı duyurdu.

 

Genelkurmay BaÅŸkanlığı’nın internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 04.50 sularında, Hakkâri Çukurca Çığlı Ãœs Bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında altı kahraman silah arkadaşımız ÅŸehit olmuÅŸ, sekiz kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır.
 
Teröristlere müdahale için bölgeye sevk edilen bir Kobra helikopterimiz ise Hakkâri Çukurca bölgesinde saat 05.50 sularında kaza kırıma uÄŸramıştır. Teknik bir arızadan kaynaklandığı deÄŸerlendirilen bu elim kazada helikopter pilotu olan iki kahraman silah arkadaşımız ÅŸehit olmuÅŸtur. Kaza ile ilgili inceleme ve araÅŸtırma devam etmektedir.
 
Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla, bölgeye F-16 uçağı, taarruz helikopter kolu, insansız hava aracı ve takviye birlikler sevk edilmiş, şu ana kadar altı bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş olup operasyonlara devam edilmektedir.
 
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olayda hayatını kaybeden aziz ÅŸehitlerimize Allah’tan rahmet, ÅŸehitlerimizin deÄŸerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine baÅŸsaÄŸlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaÅŸlarımıza acil ÅŸifalar diliyoruz.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Selim Korkmaz

13 Mayıs 2016 - 10:58

BAÅžIMIZ SAÄžOLSUN ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESÄ°N AÄ°LELERÄ°NE SABIR VERSÄ°N Ä°NÅžALLAH

Yorum Yazın

Canlı Radyo