Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Merhum HurÅŸit Åžehzade, Gülzade, Turgut, Cevdet, Yener, Menende ve merhum Ekrem Bulut’un  anneleri Mehmet, Cüneyt, Funda, Engin, Ersin ve Emre Bulut’un babaneleri,  RaÅŸit, Mert ve Ozan Tıngaz’ın ananeleri Vali Kaptan’ın  kayınvalidesi Nigar BULUT vefat etmiÅŸtir.           

Merhumenin cenazesi bugün Kemer Hacı Ali Baycık Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından  Kemer Mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

 Nizamettin Unur ve Åžerife Yanığın OÄŸlu,Seher Kadriye Unur Un EÅŸi ,Onur Alper ve Nizamettin Unur'un babaları, Özden Yanığ'ın abisi,Ahmet Unur'un kuzeni Meslek EÄŸitim Merkezi Öğretmenlerinden Ahmet Necmettin UNUR vefat etmiÅŸtir. 

Merhumun cenazesi bugun Bozhane Caminde kılınacak öğle namazına Mütakip Åžehir Mezarlığında topraÄŸa verilecektir.        

 

Rengin Korkmaz,Semra Kara,Kübra AkbaÅŸ ve merhum Ahmet Korkmaz'ın annesi Fikret Kara ve Ä°brahim AkbaÅŸ'ın kayınvalidesi ,Mustafa ,Ferhat ve Yusuf Korkmaz'ın babanesi Hatice KORKMAZ vefat etmiÅŸtir.         

Merhumenin cenazesi bugun öğle namazına mütakip Güneşli Köyü Cami'nde cenaze namazı kılındıktan sonra köy mezarlığında toprağa verilecektir.

Cenazeye gitmek isteyenler için Saat 10:30 Diş Hastanesi önü ve Uzuncayır Camii önünden araç kaldırılacaktır.

 

Elmatepe Mahallesi sakinlerinden Sevim AytaÅŸ,Åžerife Yılmaz,Fatma BaÅŸoÄŸlu, Mercan Uysal ve Nuran Kerter'in anneleri ,Erdemir'den emekli Halil Yalçın'ın eÅŸi Hacıkadın YALÇIN vefat etmiÅŸtir. 

Cenazesi bugün Alaplı'nın Canbazlı Köyü'nde kılınacak öğle namazına mütakip köy aile mezarlığında toprağa verilecektir.

Cenazeye gitmek isteyenler için Saat :11 :00'de  Elmatepe Mahallesi 8 Nolu Bayır Sokak No:58 deki evinin önünden araç kaldırılacaktır.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
gülücük3
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo