Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İYİLİK YAPTI, ORTADAN KAYBOLDU!.

Ä°YÄ°LÄ°K YAPTI, ORTADAN KAYBOLDU!.

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesinde mahalle bakkalına giren bir hayırsever durumu kötü olan 3 kişinin toplamda bin TL borcunu ödedi.


En son Ä°stanbul’da yaptığı yardımlarla gündeme gelen Robin Hood bu sefer Zonguldak’ta görüldü. Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesinde mahalle bakkalına giren hayırsever durumu kötü olan 3 kiÅŸinin borçlarını ödeyerek ortadan kayboldu.

Vatandaşın gelerek defterimizdeki hesabı kabarık veya ödemekte zorluk çeken vatandaÅŸların isimlerini sorduÄŸunu ifade eden mahalle bakkalı Fehmi Ä°pÅŸir, “Bu eski bir geleneÄŸimiz bunu yapması hoÅŸuma gitti. Burada maÄŸdur vatandaÅŸların maÄŸduriyetini gidermiÅŸ oldu. Bunun devamının olmasını bu tür insanların sayısını artmasını isteriz. Defterimizdeki hesabı kabarık veya ödemekte zorluk çeken vatandaÅŸların isimlerini sordu. Bazıları ile telefonlar görüştü ve hesabını kapattığını söyledi. Daha önce buradalarda hiç görmedim. Zonguldak insanı deÄŸildi. Müşterilerimizden biri kendisi ile tanışmak istedi fakat o istemedi. Biz mahalle bakkalı olarak mahallenin emniyet supabı gibiyiz parası olmayan evinde ihtiyacı olan bakkala gelir. Kimin tüpünü deÄŸiÅŸirsin, kiminin kargosunu alırsın kiminde ekmeÄŸini verirsin, deftere yazarız hep bunları. VatandaÅŸlarımızda eline geçtikçe bizlere peyderpey verir düzenli ödeyen var ödeyemeyen var. O yüzden bu tür insanların sayısı artarsa maÄŸduriyetler azalmış olur” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
üzgün1
kızgın1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo