Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN KAYBETTİKLERİMİZ

EREÄžLÄ°'DE BUGÃœN KAYBETTÄ°KLERÄ°MÄ°Z

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Kestaneci Mahallesi sakinlerinden ve  Kestaneci Mahallesi eski muhtarlarından Ä°brahim  HaÅŸhaÅŸ’ın eÅŸi; Ali Ä°hsan HaÅŸhaÅŸ  ve Aliye Özcan’ın anneleri; Mustafa Özcan ve Neriman HaÅŸhaÅŸ’ın kayınvalideleri; Emine Özcan, Emrah Özcan ve Ä°brahim Özcan’ın anneanneleri; Taygun HaÅŸhaÅŸ, Nergis Çetin ve Yeliz Yüksel’in babaanneleri Fatma Aynur HAÅžHAÅž vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kestaneci Mahallesi Mezarlığında cenaze namazı kılındıktan sonra toprağa verilecektir.

 

Üçköy köyü eÅŸrafından; Hüseyin ve Hasan Akkaya’nın babaları; Hüseyin oÄŸlu Åžaban AKKAYA vefat etmiÅŸtir.     

Merhumun cenazesi Bugün öğle namazına Müteakip Üçköy Köyü Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Köy Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Sarıkokmaz Mahallesi sakinlerinden; Azim Kaya’nın eÅŸi; Merhum Kazım Kaya, Güven Kaya, Güzel Kılıç, Hamiyet Çiftçi, Sevil Kaya, Arzu Baykal,Zafer Kaya Ve Aysun AltıntaÅŸ’ın anneleri Åžahan KAYA vefat etmiÅŸtir.               

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına Müteakip Yeşiltepe Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Belen Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
gülücük1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo