Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE BUGÜN 4 KİŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

EREĞLİ'DE BUGÜN 4 KİŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Emekli Öğretmen Barbaros Çırpan`ında aralarında bulundu 4 kişi hayatını kaybetti.


EreÄŸli eÅŸrafından merhum Hüseyin ve Zekiye Çırpan’ın oÄŸulları; Bülent Çırpan ve Makbule Pasiner’in kardeÅŸleri ;  Merhume Jale Fota’nın aÄŸabeyi; Canran Çırpan’ın babası emekli Öğretmen Barbaros ÇIRPAN vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün Cuma Namazına müteakip  Bozhane Camiinde kılınacak  cenaze namazının ardından Kestaneci mezarlığında topraÄŸa verilecektir.          

 

EreÄŸli eÅŸrafından  Hacı Mehmet Köse Ve Zeliha Köse’nin oÄŸulları; Kemal, Cemal , Saliha ve Yasemin Köse’nin aÄŸabeyleri; Sevil Köse’nin eÅŸi; Muhammet Ali,Mehmet Akif,Serhat ve Egemen Köse’nin babaları Ali Rıza KÖSE Vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün Ä°kindi namazına müteakip Hatip Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Åžehir Mezarlığında topraÄŸa verilecektir.       

 

Kırmacı Mahallesi  ÇeÅŸtepe sakinlerinden; Merhum Hasan,Merhum Hüseyin,Merhume Altun, Merhume Saadet ve Mehmet Yüksel’in kardeÅŸleri;  Nuran Yüksel’in eÅŸi; Åžehrimiz esnaflarından Nur-Et Sahibi Sezgin Yüksel Ve Sezai Yüksel’in babaları; merhum Kubilay,AyÅŸegül,Ä°lkay ve Ahmetcan  Yüksel’in dedeleri  Ahmet YÃœKSEL vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün Cuma namazına Müteakip Bozhane Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından ÇeÅŸtepe aile mezarlığında topraÄŸa verilecektir.   

 

Göktepe Mahallesi sakinlerinden, Merhum Rahmi  Demiray ve Emine Demiray’ın kızları; Ä°sa Demiray’ın Kız kardeÅŸi; Yunus, Rahmi Ve Esra’nın halaları Nermin DEMÄ°RAY vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün  Cuma namazına Müteakip Göktepe Mahallesi Yalı camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Göktepe mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo