Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BUGÜNE KENETLENDİ… REKOR GELECEK (Mİ)…

EREĞLİ BUGÜNE KENETLENDİ… REKOR GELECEK (Mİ)…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de düzenlenen kan bağışı kampanyası ile Türkiye rekoru kırılmak isteniyor… Bunu bilen Ereğlililer ise hem can kurtarmak hem de rekora ortak olmak için bağışın yapıldığı spor salonuna akın ediyor…
İ
lçe Kaymakamlığı önderliği, ilçe belediyesinin katkıları ve Türk Kızılay’ı işbirliği ile Erdemir İlk Okulu tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen kan bağışı kampanyası, sabahın erken saatlerinde başladı. Pek çok kişi, başlama saati 10.00 olarak açıklanan kampanya için bir saat öncesinden gelerek sıraya girdi.
Erdemir İlk Okulu Müdürü Yaşar Ciğer, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde ki etkinlikte gazetecilere yaptığı konuşmada, Türkiye rekoru kırmayı istediklerini söyledi. İlçe halkını kan vermeye davet eden Ciğer, şunları söyledi:  
GECE YARISINA KADAR DEVAM!!
“Ereğli, bugün Türkiye rekoru için kenetlenmiş durumda. Yaklaşık bir haftadır bu rekor için Kaymakamlığımız önderliğinde belediyemizin destekleri ile vatandaşlar, dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile 1071 (ünite kan) hedefimiz var. Sadece bir günde Türkiye genelinde 1071 ünite kan alarak bu rekoru kendi adımıza geliştirmeyi hedefliyoruz.
Bugün, tüm Ereğli’nin buna destek verdiğini görüyoruz. Bağış başladı, insanlar bizden önce sıraya girdiler. Kan, insan hayatında çok önemli. İnsanlar da bunun bilincinde. Ereğli’de bu farkındalığı yaratmak adına büyük çalışmalar yaptık. Bugün akşam inşallah nasip olursa Türkiye rekorunu kırmış olacağız.
Bu 11’inci kan bağışı kampanyamızdır. 44 ünite ile başladık. 120, 180, 280, 450, 570 ve 700’lük kanlardan sonra bugün hedefi biraz daha büyüttük. Bunu, Ereğli halkı ile başaracağımıza inanıyorum. Buradan sizin vasıtasınız tüm Ereğli halkını Gençlik Spor Salonu’nda davet ediyoruz. Akşam saat sınırımız yok 23.00’a kadar kan vermeye bekliyoruz. Duyarlı vatandaşlarımızın hepsine teşekkür ediyoruz.”

Öte yandan, haber yayına hazırlandığı sırada, İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun da katılımı ile tören gerçekleştiriliyordu.

 

EREĞLİ BUGÜNE KENETLENDİ… REKOR GELECEK (Mİ)…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo