Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİLİ İZMİT İLE CHPLİ GÜMELİ â€˜KARDEŞâ€™ OLDU

AK PARTİLİ İZMİT İLE CHPLİ GÜMELİ ‘KARDEŞ’ OLDU

AK Partili İzmit Belediyesi ile Zonguldak ili Alaplı ilçesinin CHPli Gümeli Beldesi’nin ‘kardeş belediye’ oldukları bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, Alevi Dernekleri Genel BaÅŸkan Yardımcısı Avukat Adil AteÅŸ,  Alevi Dernekleri EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Mehmet TaÅŸtan’ın giriÅŸimleri ile kardeÅŸ belediye olma fikri Ä°zmit Belediye Meclis Ãœyesi Birol SaÄŸlam’a iletildi. SaÄŸlam da konuyu Belediye Meclisi’ne taşıdı. Süreçte ise 2017’de yapılan Ä°zmit Belediyesi Temmuz Ayı OlaÄŸan Meclis Toplantısı’nda ‘kardeÅŸ belediye’ resmiyet kazandı.
Öte yandan aynı tarihte Gümeli Belediye Meclisi’ne getirilen gündem kabul edildi.

Ä°LK ZÄ°YARET
DiÄŸer yandan, yaÅŸanan son dakika geliÅŸmesi ile Alaplı’ya gelen Ä°zmit Belediye BaÅŸkanı Nevzat DoÄŸan, kardeÅŸ belediyenin Belediye BaÅŸkanı Ahmet Saydam’ın ziyaret etti. Saydam, konuya gündeme taşıyarak kardeÅŸ kenti fikri ortaya atan Adil AteÅŸ ile Mehmet TaÅŸtan’a teÅŸekkür etti.
Saydam, sosyal medya hesabından ise şunları kaydetti:
“Ä°zmit Merkez Ä°lce ile Gümeli Beledilyesi, daha önce mecliste aldıkları kararla kardeÅŸ belediye olmuÅŸtu. Bugünde kardeÅŸ Ä°zmit Belediye BaÅŸkanı Nevzat DoÄŸan ve Belediye Meclis Ãœyesi Birol SaÄŸlam, Gümeli Belediye BaÅŸkanı Ahmet Saydam’a ziyarette bulundular. Gümeli Belediyesi meclis üyeleri ve Ä°zmit Belediyesi ile kardeÅŸ belediye olmamıza vesile olan Alevi Dernekleri Genel BaÅŸkan Yardımcısı Avukat Adil AteÅŸ,  Alevi Dernekleri EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Mehmet TaÅŸtan ve mahalle muhtarlarımız AK Parti Belde Sorumlusu Aytaç Tosun ve kanaat önderlerimizden Ä°mam Dedede toplantıda bulundular.”  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo