Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FETÖ’NÜN EREĞLİ KASASI ELE GEÇİRİLDİ

FETÖ’NÃœN EREÄžLÄ° KASASI ELE GEÇİRÄ°LDÄ°

EreÄŸli’ de, yurt dışına çıkartılma hazırlığı içerisinde olan FETÖ / PDY örgütüne ait bir kasa içerisinde, yüklü miktarda döviz ile altın ele geçirildi.


Zonguldak OlaÄŸan Ãœstü Hal (OHAL) Bürosu’ndan yapılan açıklamada, 15 Temmuz akÅŸamı Anayasal düzeni cebir ve ÅŸiddet kullanarak ortadan kaldırmaya yönelik hain darbe teÅŸebbüsünün ardından, kolluk kuvvetlerince yürütülen çalışmaların ’devamı’ duyuruldu. 
Süreçte, bugüne kadar 37 adli personel, 16 askeri personel, 50’si emniyet personeli olmak üzere toplam 180 kiÅŸinin tutuklandığı belirtildi. 
Operasyonlarda, ’bölge imamı’nın da içinde bulunduÄŸu örgütle baÄŸlantısı olduÄŸu belirtilen pek çok kiÅŸinin yakalandığı vurgulanan açıklamada, şöyle dendi:

YAPI, DEŞİFRE EDİLDİ
“Ä°limizde yürütülen çalışmalar sonucunda; FETÖ/ PDY örgütünün Ä°limiz ve çevre illerdeki emniyet yapılanması tamamen çökertilmiÅŸ, Emniyet Ä°l Ä°mamı, Çevre Ä°l Emniyet Ä°mamları, (Polis Memuru, Komiser Sınıfı, Emniyet Müdürleri Sorumlu Ä°mamları dâhil) ile Bölge Ä°mamı da yakalanmış, tüm örgütsel yapı deÅŸifre edilmiÅŸtir.
Bu kapsamda; 17 Emniyet Müdürü (15’i tutuklu), 3 Emniyet Amiri (tutuklu),  22 Komiser sınıfı (14’ü tutuklu), 21 Polis Memuru (18’i tutuklu) olmak üzere 63 Emniyet hizmetleri personeli hakkında adli iÅŸlem baÅŸlatılmıştır.
Emniyet içerisindeki FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik yürütülen operasyon kapsamında önemli bilgilere ulaşılmış olup, detaylı açıklama daha sonra yapılacaktır.

EREÄžLÄ°’DE, ’KASA’ YAKALANDI!!!
Ayrıca, Karadeniz EreÄŸli Ä°lçemizde yürütülen çalışmalar sonucunda ise örgüt faillerinin yanı sıra himmet adı altında toplanan ve yurt dışına çıkartılma hazırlığı içerisinde olan FETÖ / PDY örgütüne ait bir kasa içerisinde; 200 bin Amerikan Doları, 60 adet çeÅŸitli evsafta altın bilezik, bol miktarda ziynet eÅŸyası ele geçirilmiÅŸtir.” 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo