Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYESPOR LİDER...

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR LÄ°DER...

Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, İstanbul deplasmanından hem 3 puan hem de lider olarak döndü.

Ãœst üste aldığı Karasu ve Serdivan galibiyetleri ile zirveye ortak olan eflatun beyazlılar kendisi gibi zirve ortağı PaÅŸabahçespor’u 2-0 maÄŸlup ederek 5.maçlar sonunda liderlik koltuÄŸuna oturdu. BAL Ligi 8. Grupta Ä°stanbul temsilcisi PaÅŸabahçespor’a konuk olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor 5.hafta sonunda 12 puanla liderliÄŸe yükseldi. 

Ä°stanbul deplasmanında haftaya 9’ar puan ve averajla 4 ve 5. sırada giren takımların karşı karşıya geldiÄŸi karşılaÅŸmada rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan EreÄŸli Belediyespor 25.dakikada Mahmut BektaÅŸ’ın attığı golle devreye 1-0 üstün girdi. 

Ev sahibi ekibin ikinci yarının ilk 15 dakikasındaki etkili oyununa karşın rakibine pozisyon vermeyen EreÄŸli Belediyespor, 76.dakikada Mahmut BektaÅŸ’ın kendisi ve takımının 2.golünü atması ile 3 puana uzandı.

8.GRUPTA TOPLU SONUÇLAR

PaÅŸabahçe 0 – 2 Kdz EreÄŸli Bld. 

Kilimli Bld. 1 – 0 Bartınspor 

Akçakocaspor 0 – 1 DikilitaÅŸ 

Halide Edip Adıvar SK 2 – 0 Kocaalispor

Karasuspor 1 – 1 Vefa 

Leventspor 1 – 3 YeniçaÄŸaspor 

 Serdivanspor 2 – 1 Beyköy Bld. 

EREĞLİ BELEDİYESPOR SAHASINDA 7 GÜNDE 3 MAÇ OYNAYACAK

Haftaya en yakın rakiplerinin 2 puan önünde 12 puanla lider giren Kdz. EreÄŸli Belediyespor, 7. haftada (15 Kasım Pazar)  günü Ä°stanbul temsilcisi Leventspor’u konuk edecek. 

18 Kasım ÇarÅŸamba günü de yine sahasında 4.haftanın erteleme maçında Halide Edip Adıvarspor’u ağırlayacak eflatun beyazlıların 22 Kasım Pazar günkü konuÄŸu ise, Bolu temsilci YenicaÄŸaspor olacak. Tüm maçlar saat 13.30’da baÅŸlayacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo