Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLK MAÇ!..

İLK MAÇ!..

2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele edecek Kdz. EreÄŸli Belediyespor, yeni sezonun ilk maçında Kilimli Belediyespor’u konuk edecek.                             

20 Eylül Pazar günü saat 15.00’te Beyçayırı Stadı’nda oynanacak karşılaÅŸma öncesi bir açıklama yapan Kdz. EreÄŸli Belediyespor 2. BaÅŸkanı Ayhan Atay, tüm sporseverleri, sivil toplum kuruluÅŸlarını ve EreÄŸli halkını karşılaÅŸmaya davet etti.

Bölgesel Amatör Ligde 2015-2016 sezonu 20 Eylül Pazar günü oynanacak ilk hafta maçlarıyla baÅŸlayacak. Yeni sezonda 8.grupta mücadele edecek ve ilk haftada oynayacağı Kilimli Belediyespor karşılaÅŸmasının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı ter idmanıyla tamamlayarak maç saatini beklemeye baÅŸlayacak Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da 2. BaÅŸkan Ayhan Atay, sezonun ilk maçı öncesi destek çaÄŸrısı yaptı.

Kendilerini zor bir sezonun beklediÄŸini ve bu süreçte toplumun her kesiminde destek beklediklerini söyleyen Atay, “ Yeni sezon öncesi iyi bir kadro oluÅŸturduÄŸumuzu ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiÄŸimizi düşünüyorum.”dedi.

Sezonun ilk haftasında oynanacak Kilimli Belediyespor maçının önemine de vurgu yapan Atay, “ Ä°ki Zonguldak temsilcisini karşı karşıya getirecek karşılaÅŸmanın dostluk içinde, fair-play çerçevesinde geçeceÄŸine inanıyorum. Hedefimiz lige galibiyetle baÅŸlamak. Bu doÄŸrultuda Pazar günü saat 15.00’te tüm sporseverleri, sivil toplum kuruluÅŸlarını ve EreÄŸli halkını, Beyçayırı Stadı’na takımımıza destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo