13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ… ALAPLI… GÜLÜÇ…

ÜNAL DEMİRTAŞ HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 10 ay 13 gün 6 saat 41 dakika önce 710

Haberi Paylaşın

CHP Zonguldak Milletvekili, 27. Dönem CHP Zonguldak Milletvekili 1’inci sıra adayı Ünal Demirtaş, seçime sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Alınan bilgiye göre, Demirtaş ve beraberindekiler, Karadeniz Ereğli’nin mahallesi Kavaklık’ta apartman ev evleri dolaşarak partisi CHP ile cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye destek istedi. Kdz Ereğli Kadın Kolları ile birlikte çalınmadık kapı bırakmayan CHP’li Demirtaş, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Eldiven diken kadınları ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen CHP’li vekil, çalışan, üreten kadınların CHP İktidarında hak ettikleri yeri alacağına vurgu yaptı.
ALAPLI’YA GİTTİ
Ünal Demirtaş, Ereğli ziyaretlerinin ardından Zonguldak’ın Alaplı ilçesine giderek parti örgütü ile birlikte esnafı ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbet eden Demirtaş, Alaplı’da ekonominin canlandırılması için CHP’nin yapacaklarını anlattı. Alaplı’nın geçim kaynaklarından biri olan fındık ile ilgili olarak bilgi veren CHP’li vekil, “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce fındık taban fiyatını en az 15 lira olarak biliyorsunuz açıkladı. Bugün fındık fiyatları nerdeyse maliyeti ile aynı. Ancak biz fındık üreticilerinin yükselen çığlığını duyuyoruz. Ve fındık taban fiyatının en az 15 lira olacağı sözünü veriyoruz. Bunun için de sizlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.
ATILIMLARI HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ
Fındık taban fiyatlarındaki artışın Alaplı ekonomisine olumlu etkilerinin kısa süre içinde hissedileceği vurgusunu da yapan CHP’nin avukat kimlikli vekili, “biz bölgemizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Bunun için de bölgesel teşvikleri önemsiyoruz. İktidara geldiğimizde bölgesel teşviklerle yapılacak atılımları hep birlikte göreceğiz” dedi.
GÜLÜÇ’E DE GİTTİLER
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belediye meclis üyeleri, CHP Kdz. Ereğli İlçe Yönetimi ile birlikte Gülüç’te de esnaf ziyareti yapan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, “vatandaşlarımız belediyemizin çalışmalarından övgü ile söz ediyor. Bundan çok büyük bir memnuniyet duyduk. Ayrıca Gülüç’ün Muharrem İnce’ye ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yoğun bir ilgisi var. Bu da son derece memnuniyet verici. Gülüç ‘artık tamam’ demiş” ifadelerini kullandı.
Seçim saha çalışmalarına CHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Merve Kır ile Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ta katıldı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 8 saat 42 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 23 saat 54 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 6 saat 55 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 3 saat 59 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 3 saat 33 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 1 saat 12 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 21 saat 48 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 8 saat 16 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 2 saat 23 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 5 saat 49 dakika önce KAZA ; 2 YARALI