Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDOĞAN’IN MİTİNGİNDE, BAYILANLAR OLDU!

ERDOĞAN’IN MİTİNGİNDE, BAYILANLAR OLDU!

Miting alanında bayılan kızını tokatlayarak ayıltmak isteyen anneye müdahalede bulunun sağlık çalışanı, “vurma artık yeter” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, o anları şaşkınlıkla izledi…


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, havayolu ile geldiği Karadeniz Ereğli’de halka seslendi. Sahil bandında toplanan on binlerce kişi, Erdoğan’ı görebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Binlerce kişinin aynı anda açtıkları cep telefonlarını flaşları, akşamı adeta gündüze çevirdi. Renkli görüntülerin yaşandığı miting alanında, AK Parti seçim şarkılarının çalındığı sırada Erdoğan’a tezahürat sesleri yükseldi.
İftar yapmadı, bayıldı!
Alanda zaman zaman endişeli anlarda yaşandı. Kadın ve erkekler için ayrılan iki ayrı bölümde, zaman zaman fenalaşanlar oldu. Oruç tutan 15 yaşlarında bir erkek çocuk, iftar yapmadan geldiği alanda bir anda bayıldı. Sağlık görevlileri, sedyeye aldıkları çocuğa müdahalede bulundu.
Kızını tokatlayarak ayıltmak istedi!!!
Öte yandan, Cumhur Başkanı Erdoğan’ın konuşma yaptığı sırada, kadınlara ayrılan bölümden çığlık sesleri yükseldi. Nefes alamadığını söyleyerek feryat eden genç kızı için yardım isteyen annesi olduğu sanılan kişi, korku dolu anlar yaşadı. Bir yandan ‘su’ diyerek yardım isteyen kadın, çığlık atmayı sürdüren kızını tokatlamaya başladı. Sesi kesilen kız bir anda olduğu yere yığıldı, O’nu annesi ve diğer kadınlar tuttu. Daha rahat nefes alması için başörtüsünü çıkarttığı kızını bir süre daha tokatlayan anneye sağlık çalışanlarınca, “vurma artık yeter” denilerek müdahalede bulunuldu.
Güvenlik demirinin diğer tarafına güçlükle alınan kız sandalyeye oturtulsa da, bir süre daha tokatlara maruz kaldı. Bu sırada konuşmasını bitirerek alandakilere kırmızı ve mavi renkli kaplardaki satranç takımlarını atan Erdoğan, bayılan genç kızı fark etti. Erdoğan, bir süre şaşkın gözlerle sedye ile taşınan kıza baktı.
Hediyelerden alabilmek için birbirleriyle yarıştılar!
Öte yandan, alanda karton kutular içinde hazır bekletilen oyuncaklar, Erdoğan’ın konuşma yapacağı otobüste gözükmesiyle birlikte alandaki çocuklara dağılmaya başlandı. Alandaki pek çok kişi, çocuklar için Erdoğan’ın korumalarınca dağıtılan oyuncaklardan alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
Miting sonunda Erdoğan ve iki bakanı tarafından miting otobüsünün üzerinden fırlatılan satranç takımlarını alabilmek içinde benzer görüntüler yaşandı.  

 

 

ERDOĞAN’IN MİTİNGİNDE, BAYILANLAR OLDU!

Miting alanında bayılan kızını tokatlayarak ayıltmak isteyen anneye müdahalede bulunun sağlık çalışanı, “vurma artık yeter” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, o anları şaşkınlıkla izledi…

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın3
şaşkın2
üzgün2
gülücük0
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo