Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAÇAN 2 KİŞİ ARANIYOR!..

KAÇAN 2 KİŞİ ARANIYOR!..

Zonguldak’ta, polisin kendilerini takip ettiÄŸini fark ederek Düzce’den çaldıkları otomobili Zonguldak’ta bırakıp kaçan iki kiÅŸinin yakalanmasına çalışılıyor.

Mithat PaÅŸa Caddesi’nde ters istikametten giden 81 BM 889 plakalı otomobilin kimliÄŸi henüz belirlenemeyen sürücüsü, trafik polisinin uyarısına uymayarak geri geri gitmeye baÅŸladı.

Polislerin kendisini takip ettiÄŸini gören ve Ä°smet PaÅŸa Sokak’ta çıkmaz yola girdiÄŸini fark eden sürücü ile yanındaki kiÅŸi, otomobili yol üzerinde bırakıp yaya olarak kaçtı.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede, otomobilin Düzce’de ikamet eden Osman Aydın adlı bir vatandaÅŸa ait olduÄŸunu belirledi. 

Ekiplerin telefonla irtibata geçtiÄŸi Aydın, aracının evinin önünden çalındığını ancak anahtarlarının kendisinde olduÄŸunu söylemesi üzerine Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri Ä°nceleme Ekipleri, araç üzerinde detaylı inceleme yaptı. Çalıntı araçta yapılan incelemede, poÅŸet ve pet su ÅŸiÅŸesi içerisinde çok miktarda bozuk para ile kurusıkı silah ele geçirdi. 

Bozuk paraların da otomobil sahibi Aydın’a ait olmadığını belirleyen ekipler, aracı bırakarak kaçan ÅŸahısların hırsızlık yapmış olabileceÄŸi ihtimalini de deÄŸerlendirerek yakalanmaları için çalışma baÅŸlattı.

Öte yandan, ÅŸahısların çıkmaz sokaÄŸa girmeleri, aracı park etmeleri ve kaçmaları çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo