Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR’E FELİS’TE İKİ ÖDÜL BİRDEN

ERDEMİR’E FELİS’TE İKİ ÖDÜL BİRDEN

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde kurulu OYAK Maden Metalürji Grubu bünyesinde bulunan EreÄŸli Demir Çelik Fabrikaları’nın (Erdemir), iletiÅŸim endüstrisinin en prestijli ödül programlarından biri olarak gösterilen Felis Ödülleri’nden iki ödül birden aldığı bildirildi.
Kurumdan yapılan yazılı açıklama, aynen şöyle: 
“MediaCat dergisi tarafından bu sene 13’üncüsü düzenlenen Felis Ödüllerinin kazananları belli oldu. Bu yıl 3 binden fazla baÅŸvuru arasından seçilen projelerin ödüllendirildiÄŸi gecede Erdemir, Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk/Finans-Ekonomi kategorilerinde ‘Tarlalar Sürülsün Gelenek Sürsün’ projesiyle tüm rakiplerini geride bırakarak iki ödülün sahibi oldu.
OYAK Maden Metalürji Grubu bünyesinde bulunan EreÄŸli Demir Çelik Fabrikaları, sadece Karedeniz EreÄŸli’de yetiÅŸen ve özel bir çilek türü olan fakat yok olmaya yüz tutan Osmanlı çileÄŸini korumak için Tarlalar Sürülsün Gelenek Sürsün projesini hayata geçirdi. Osmanlı çileÄŸinin üretimini artırma, yetiÅŸtiriciliÄŸini teÅŸvik etme, bölgedeki biyoçeÅŸitliliÄŸe ve türün korunmasına katkı saÄŸlama hedeflerine sahip proje sayesinde topraÄŸa küsen çiftçi yeniden tarlaya döndü ve tarihi Osmanlı çileÄŸinin üretiminde önemli bir artış saÄŸlandı.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo