Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR’DEN TAZİYE ZİYARETİ

ERDEMÄ°R’DEN TAZÄ°YE ZÄ°YARETÄ°

Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, EreÄŸli’nin ticari hayatı ve sanayi hayatının geliÅŸmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Bu konuda Erdemir’e de düşecek görevlerde biz ona hazırız” dedi.


Karadeniz EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker’in vefatının ardından Oda yönetimine seçilen Sertan Yalçın’a EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdür Yardımcıları Aylin VelioÄŸlu Çelik, Aydın Duman ve Satın Alma Direktörü Berk Onay ile birlikte taziye ziyaretinde bulunan Sedat Orhan, yokluÄŸunun kayıp olduÄŸunu belirttiÄŸi Tetiker’den övgü ile söz etti.
Orhan, ayrıca Yalçın’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde de bulunarak ÅŸunları söyledi:

HAYAT DEVAM EDÄ°YOR
“YaÅŸar beyin ardından hayat devam ediyor. Mecburen TSO’nun faaliyetleri sürecek. Bu bir bayrak yarışıdır. YaÅŸar Beyi tabi unutmak mümkün deÄŸil. YaÅŸar bey kendin özel bir kiÅŸiliÄŸi, karakteri vardı. Biz onunla güzel çalıştık. Onu her zaman rahmetle anacağız. Baba bir adamdı. Zaten üzerine de yazılan birçok övgü dolu yazılar vardı; ben o yazıların hepsine katılıyorum. Ä°yi bir insandı. Birlikte bir ÅŸeyler yapmayı hedefleyen bir insandı. Sonuçta biz de bu TSO’nun üyesiyiz sonuçta. Hepimizin başı saÄŸ olsun. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine müteÅŸekkiriz. EreÄŸli’de güzel iÅŸler yapabilmek adına da bizimle iÅŸbirliÄŸi içinde oldu her zaman. EreÄŸli’de nasıl iÅŸ imkanlarını geliÅŸtirebiliriz konusunda toplantılarımız oldu. Bu konuda iyi de mesafe kat ettik. Nakliyecilerle ilgili de önemli katkıları oldu. Ayrıca belediye ile olan iliÅŸkilerde de her zaman bizimle beraber bir hakem vazifesi görerek çalıştı. Yani kendisini her zaman iyi dileklerle anacağız.”

BAYRAK YARIÅžI
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın ve yönetimine de görevlerinde başarı dileklerini ileten Orhan, kunuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
“Byrak yarışı devam ediyor. TSO’nun faaliyetleri sürecek baÅŸka çare yok. EreÄŸli’nin ticari hayatı ve sanayi hayatının geliÅŸmesi için ne gerekiyorsa tabi ki yapılacak. Bu konuda Erdemir’e de düşecek görevlerde biz ona hazırız. Rifat (HisarcıklıoÄŸlu) Bey de EreÄŸli’ye çok büyük destek veriyor. Ä°nanıyorum ki sizinle de birlikte daha da güzel noktalara eriÅŸecektir. Hayırlı iÅŸler diliyoruz.”

EN BÃœYÃœK ÃœYE ERDEMÄ°R
Yalçın da, yönetim kurulu adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttiği sözlerinde şu ifadeleri kullandı:
“YaÅŸar BaÅŸkanın vefatı tabi bizleri de çok derinden etkiledi ve üzdü. YaÅŸar BaÅŸkanım EreÄŸli için gelmiÅŸ geçmiÅŸ en güçlü baÅŸkanlardan bir tanesiydi. Bu bölge için, EreÄŸli için bir çok fedakarlıkta bulundu. EreÄŸli için çok büyük bir kayıp. 4 sene boyunca siz de kendisi ile birlikte çalıştınız, birlikte EreÄŸli için yapılması gereken ortak paydada buluÅŸabileceÄŸimiz projelerde ortak hareket ettiniz. Sizlerin bu konudaki desteklerinizi biliyoruz, özellikle de nakliye konusunda olsun. Oda sizlerle satış ve satın alma konularında da birçok toplantılar gerçekleÅŸtirdik. Bu konularda üyelerimiz tarafından da olumlu sonuçlar alındığını takip ediyoruz. Biz YaÅŸar BaÅŸkan ile baÅŸlatılan bu ikili diyalogların, bizim dönemimizde de devam edeceÄŸine inanıyorum. Erdemir bizim Odamızın en büyük üyesi. Bizim her bir üyemiz için ne kadar çaba gösteriyorsak Erdemir’in herhangi bir sorununda da biz de her konuda yanlarında olacağımızı söylemek istiyorum.”

Ä°HALELERÄ° DUYURMAYA BAÅžLADILAR
Yalçın, bugün Erdemir ile ilgili bugün başlattıkları bir uygulamayı da hatırlatarak şunları kaydetti:
“Biz, Erdemir’in yapmış olduÄŸu ihaleleri kendi üyelerimize kendi web sayfamız üzerinden duyurusunu yapacağız. Ãœyelerimiz bugüne kadar bir çok ihaleye kendilerinin ulaÅŸamadığı konusunda serzeniÅŸleri oluyordu odamıza. Bu konuda da Oda üyelerimize gösterdiÄŸiniz destekten dolayı teÅŸekkür ederiz. Ä°nÅŸallah bu ihaleler konusunda da bölgemize biraz daha pozitif ayrımcılık tanıma yönünde bir farklılık yaratabilirsen bölge ekonomisine de bir katkı saÄŸlamış oluruz.”
Ziyarette TSO Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar ve Mehmet Çivici ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Alim, Aylin Coşun, Sibel Demirçin ve Hasan Yavuz da hazır bulundular.

ERDEMÄ°R’DEN TAZÄ°YE ZÄ°YARETÄ°

Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, EreÄŸli’nin ticari hayatı ve sanayi hayatının geliÅŸmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Bu konuda Erdemir’e de düşecek görevlerde biz ona hazırız” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo