Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR ÖDÜLE DOYMUYOR

ERDEMİR ÖDÜLE DOYMUYOR

EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın (Erdemir), ’Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ikincisi düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri’nde  “Büyük Ölçekli Ä°ÅŸletmeler Sürdürülebilir Ãœretim” kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Erdemir Kurumsal Ä°letiÅŸim’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Verimlilik Proje Ödülleri’nin, iÅŸletmelerde verimli çalışmanın önemine dikkat çekmeyi hedeflediÄŸi belirtildi.


Dağıtılan ödüllerin ise Ankara Congresium ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerine ulaÅŸtığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi: 


“Erdemir’in ödülünü Ä°ÅŸletmeler Genel Müdür Yardımcısı Esat Günday, Bilim Teknoloji Sanayi Bakanı Yardımcısı Prof. Dr. Davut KavranoÄŸlu’ndan aldı.

Erdemir Çelikhane Gazı Kazanım ve Kullanımının Artırılması çalışması 2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde baÅŸarı getirdi. Erdemir’de yürütülen enerji verimliliÄŸi çalışmalarından biri olan ve entegre üretim sürecinde ortaya çıkan yan ürünlerden Çelikhane Gazının maksimum düzeyde kullanılması hedefleyen proje ile çevreye ve ülke ekonomisine artı deÄŸer yaratılacak. SaÄŸlanacak doÄŸal gaz ve elektrik tasarrufuyla ülkemizin ithalat-ihracat dengesine olumlu yansımaları olacağı düşünülen proje, gelecek nesillere yaÅŸanabilir bir dünya bırakma hedefine de katkı saÄŸlayacak.

Erdemir 2014 yılında da ’Ä°statistiksel Deney Tasarımı (DOE) TekniÄŸi ile 6513 Kalite Çeliklerde Åžekillendirilebilirlik Parametreleri Optimizasyonu’ çalışmasıyla, ’Büyük Ölçekli Ä°ÅŸletme Süreç Ä°yileÅŸtirme’ kategorisinde ikinci olmuÅŸtu.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo