14 o C Kdz. Ereğli

ERDEMİR’DEN TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞI!..

Gündem 7 yıl 3 ay 30 gün 19 saat 36 dakika önce 1033

Haberi Paylaşın

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nca (ERDEMİR) Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği üyelerine tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Zonguldak Valisi Ali Kaban, dernek hizmet binasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ERDEMİR tarafından 10 akülü tekerlekli sandalye bağışında bulunulmasından mutlu olduklarını söyledi.

Kaban, ERDEMİR’e teşekkür ederek, "Allah bazılarını aramıza, aslında hep ihmal ederek görmezden geldiğimiz hepimizin başına gelebilecek olan, aslında hepimizin bir şekilde başında olan engel durumuyla yaratmıştır. Bugün burada sandalyesine kavuşan kardeşlerimize daha kolay, huzur ve rahat içinde yaşam diliyorum." dedi.

ERDEMİR Genel Müdürü Sedat Orhan da engellilerin topluma entegre edilmesi gerektiğini ifade ederek, "Fiziksel engelliler, yaşam içinde kendilerine yer verilmesini istiyorlar. Belediye hizmetleri ya da iş hayatlarında olsun kendilerine imkan sağlanmasını, topluma entegre olmasını istiyorlar. Bize düşen, gönül gözünü açıp onların yaşamalarına, hislerine tercüman olmamız, yapacağımız her türlü faaliyet, hizmet ve görevde onlara yer açmamızdır." diye konuştu.

Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk de Ereğli ve Alaplı genelinde yaklaşık bin 700 üyeleri bulunduğunu hatırlatarak destek veren kurum ve kuruluşlar ile hayırseverlere teşekkür etti.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 3 saat 12 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 4 saat 24 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 22 saat 29 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 19 saat 42 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 22 saat 3 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 16 saat 18 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 saat 46 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 25 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
1 gün 20 saat 34 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 1 saat 32 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !